Gittigidiyordaki satıcılarda dolarla satın alıyor...gittigidiyordan al aliexpres dolardan satıyo
ben aldim s10 plus icin 1 ay sürdü Türkiye'ye gelmesi ptt ilede 2 haftada elime ulaştı vergide odemedimBeyler aliexpressten bir sürü telefon kılıfı buldum ama ne kadar güvenilir, ödeme şekli nasıl oluyor ? İnsanlar kayboluyo filan diyor ne kadar doğrudur ve vergi ekleniyormuş üstüne o nasıl oluyor beni bi aydınlatın
50 tl aldim kilifiben aldim s10 plus icin 1 ay sürdü Türkiye'ye gelmesi ptt ilede 2 haftada elime ulaştı vergide odemedim
Bende 3 tane sipariş ettim farklı satıcı ama aynı kargo şirketi. 20 gün oldu benimde şu an bu aşamda aşamaları biliyosan yardımcı olur musun ? Aliexpressten de baktığımda menşe ülkesinden yola çıktı yazıyor.ben aldim s10 plus icin 1 ay sürdü Türkiye'ye gelmesi ptt ilede 2 haftada elime ulaştı vergide odemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 tl aldim kilifi
GüvenilirBeyler aliexpressten bir sürü telefon kılıfı buldum ama ne kadar güvenilir, ödeme şekli nasıl oluyor ? İnsanlar kayboluyo filan diyor ne kadar doğrudur ve vergi ekleniyormuş üstüne o nasıl oluyor beni bi aydınlatın
Bir şey yazmadan önce 1 kere düşünüp 30 kere yazacağına 30 kere düşünüp bir kere yaz.Güvenilir
Çok teşekkürler sağolun. Peki ne kadar sürede geliyor benim 20 gün oldu hatta geçti hala tık yok. Aliexpress' in yazdığı bilgiler de yanlış sanırım iki site ayrı şey gösteriyor o yüzden biraz güvenim sarsıldı.Tabii ki güvenilir. Aliexpress N11 gibi çalışan bir sistem. Daha doğrusu Alibaba diyelim. Aliexpress Alibaba'nın vitrini diyebiliriz.
Sen bir ürünü aldığında N11'deki gibi ürün parası senden alınıyor ama satıcıya verilmiyor. Sen mal geldikten sonra ve uygun olduğuna OK dersen sistemden "Tamam ürün geldi" diyorsun ve komisyonunu alan Alibaba parayı satıcıya veriyor.
Sen unutsan bile bunun bir süresi var.
Ürün eğer düzgün gelmedi ise dispute açabiliyorsun.
Yani kısaca güvenilirdir.
Sanal kart ile işlem yap için ferah olsun.
Hocam sabırlı olun. Çin sistemleri çok güvenilir değil. Muhtemelen eli kulağındadır gelmesi konusunda.Çok teşekkürler sağolun. Peki ne kadar sürede geliyor benim 20 gün oldu hatta geçti hala tık yok. Aliexpress' in yazdığı bilgiler de yanlış sanırım iki site ayrı şey gösteriyor o yüzden biraz güvenim sarsıldı.
Peki Türkiye girişi olduğu zaman Ptt'den kargo hareketleri görüntülenebiliyor mu ?Hocam sabırlı olun. Çin sistemleri çok güvenilir değil. Muhtemelen eli kulağındadır gelmesi konusunda.
Zaten ürünler ile ilgili 60 gün süre oluyor. Yakın zamanda elinize geçer.
17 track uygulaması var oradan bakın bence.Peki Türkiye girişi olduğu zaman Ptt'den kargo hareketleri görüntülenebiliyor mu ?
Evet indirdim onu ama aliexpress'in adımları ile çok alakasız. Bakalım inşallah gelir bu ay içinde.17 track uygulaması var oradan bakın bence.
Ama güncellemeler çok sağlıklı olmuyor. Mesela ben geçtiğmzi ay başında beklediğim bir paket vardı. Nisan sonu gibi gelmişti.
Alakasız değil girmiyorlar. Bir noktadan sonra global olarak kopukluk yaşanıyor.Evet indirdim onu ama aliexpress'in adımları ile çok alakasız. Bakalım inşallah gelir bu ay içinde.
Manisalıyım kardeşİstanbul kadıköyde çok güzel bir kılıf buldum. Şeffaf kılıf ve kameraların açık kalacağı şekilde halkalar var... İmkanınız varsa bakın derim. 20 TL fiyatı...
ne kadar güvenilir ->Ben uzun zaamandır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadımBeyler aliexpressten bir sürü telefon kılıfı buldum ama ne kadar güvenilir, ödeme şekli nasıl oluyor ? İnsanlar kayboluyo filan diyor ne kadar doğrudur ve vergi ekleniyormuş üstüne o nasıl oluyor beni bi aydınlatın