ABD'li Sanatçı Konser İçin Geldiği İstanbul'dan Müslüman Olup Döndü

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li sanatçı Della Miles, bir dizi konser görüşmesi için geldiği İstanbul'da tarihi yarımadayı dolaştı. Yaklaşık bir yıldır Müslümanlık ve İslam dini hakkında çok çeşitli araştırmalar yapan sanatçı ziyareti sırasında Müslüman oldu.


  • Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABDli sanatçı Della Miles, bir dizi konser görüşmesi için geldiği İstanbulda tarihi yarımadayı dolaştı.


    Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li sanatçı Della Miles, bir dizi konser görüşmesi için geldiği İstanbul'da tarihi yarımadayı dolaştı.


  • Türkiye ve Türk insanına olan hayranlığını her fırsatta dile getiren başarılı sanatçı, Sultanahmet Camii ve mimarisine ise hayran kaldı. Tarihi turda bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Miles, evine asmak üzere bir de Türk Bayrağı satın aldı.


    Türkiye ve Türk insanına olan hayranlığını her fırsatta dile getiren başarılı sanatçı, Sultanahmet Camii ve mimarisine ise hayran kaldı. Tarihi turda bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Miles, evine asmak üzere bir de Türk Bayrağı satın aldı.


  • Geçtiğimiz günlerde Yeni Zellandada yaşanan katliamının ardından bir süredir düşündüğü şeyi hayata geçirmeye karar veren sanatçı ziyareti sırasında Müslüman oldu.


    Geçtiğimiz günlerde Yeni Zellanda'da yaşanan katliamının ardından bir süredir düşündüğü şeyi hayata geçirmeye karar veren sanatçı ziyareti sırasında Müslüman oldu.


  • Della Miles, Dünyanın bir çok yerinde İslamafobi bir hastalık gibi yayılıyor. Bunun en vahşi örneğini Yeni Zellandada gördük. Kanımız dondu... İçimiz parçalandı... Çağın vebası sevgisizlik, ve hoşgörü eksikliği. Bunun tam tersi İslamsa sevgi ve hoşgörü dini. Bir kedi incinmesin, uyanmasın diye kıyafetini kesen Hz. Muhammedin inancını benimsemek beni çok mutlu ediyor. Verdiğim karardan dolayı son derece huzurluyum. Allah beni hayatımın en güzel günlerinde İslamla ödüllendirdi. sözleriyle duygularını dile getirdi.


    Della Miles, ''Dünyanın bir çok yerinde İslamafobi bir hastalık gibi yayılıyor. Bunun en vahşi örneğini Yeni Zellanda'da gördük. Kanımız dondu... İçimiz parçalandı... Çağın vebası sevgisizlik, ve hoşgörü eksikliği. Bunun tam tersi İslamsa sevgi ve hoşgörü dini. Bir kedi incinmesin, uyanmasın diye kıyafetini kesen Hz. Muhammed'in inancını benimsemek beni çok mutlu ediyor. Verdiğim karardan dolayı son derece huzurluyum. Allah beni hayatımın en güzel günlerinde İslam'la ödüllendirdi.'' sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kaynak: Yeni Şafak
 

Usain

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,209
Reaksiyon puanı
15,012
Puanları
113
Yaş
21
Ne mutlu
 
Üst