Süper, teşekkürler. Hepsinin fiyatını gözleyeceğim. HS60 şuan kafama çok yatıyor. Aklımda bir soru var, bu 7.1 özellikleri için sadece pazarlama tekniği diyorlar, bu konuda bilginiz var mı? Mesela benim anakartım Gigabyte 880gm usb3, ses kartıyla ilgili bu bağlamda sorun yaşar mıyım? En son satın aldığım 2 adet 7.1 kulaklığı da (rampage) iade ettim.Arctis 5 düşerse alabilirsin, HS60 ise 400TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık bence. Ama Kraken T.E'yi 550TL ye bulursun diye düşünüyorum, aldığına pişman olmayacaksın.
Karar verdiniz mi hocam?İndirimlere göz attım, ne dersiniz fiyatlar için?
469 TL
logitech G433 DTS 7.1 Mavi Kamuflaj Kablolu Oyuncu Kulaklığı 210190981 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde logitech ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
389 TL
Kingston HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Kingston ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
328 TL
RAZER Kraken X 7.1 Gaming Kulaklık Rz04-02890100-r3m1 10189269 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde RAZER ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
449 TL
ASUS Asus ROG Strix Fusion 300 LED PC PS4 MAC Uyumlu 7.1 Oyuncu Kulaklığı 210170594 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde ASUS ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
379 TL
SteelSeries SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Siyah Arctis3 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde SteelSeries ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
499 TL
Cooler Master Cooler Master MasterPulse MH750 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı 0CVB.CLR.06.001645 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Cooler Master ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Hayır karar veremedim. 29 Kasım Black Friday'ı beklemeye karar verdim, en kötü haliyle yine bu indirimlerin olacağına inanıyorum. O kadar beklemişken 15 gün daha bekleyeyim. Tabi şuan bu attıklarımdan kafama en çok yatan Razen Kraken ondan sonra da Hyper Cloud. Sonra da Logitech, onun da pişman etmeyeceğinden eminim daha önce kullanmıştım.Karar verdiniz mi hocam?
Çoğunda indirim olmadı, bende bekleme kararı aldım.Hayır karar veremedim. 29 Kasım Black Friday'ı beklemeye karar verdim, en kötü haliyle yine bu indirimlerin olacağına inanıyorum. O kadar beklemişken 15 gün daha bekleyeyim. Tabi şuan bu attıklarımdan kafama en çok yatan Razen Kraken ondan sonra da Hyper Cloud. Sonra da Logitech, onun da pişman etmeyeceğinden eminim daha önce kullanmıştım.
İletişimde kalalım mı? Burdan yada bir yerden haberleşelim, 29 Kasım'da satın alma gözüyle fiyatlara bakan biriyle fikir alışverişine ihtiyacım olacak, 2 insan daha iyi görür, hem senin içinde iyi olur.Çoğunda indirim olmadı, bende bekleme kararı aldım.
Olur tabi ki hocam. SteelSeries Arctis 5 , Cooler Master MH751, MH752 , Corsair HS60 modellerini takibe aldım. 29 Kasım da indirim olursa olur diye düşünüyorum.İletişimde kalalım mı? Burdan yada bir yerden haberleşelim, 29 Kasım'da satın alma gözüyle fiyatlara bakan biriyle fikir alışverişine ihtiyacım olacak, 2 insan daha iyi görür, hem senin içinde iyi olur.
Yerinizde olsam Razer Kraken T.E'yi takibe alırdım. Bunlar arasında en iyisi bence T.EOlur tabi ki hocam. SteelSeries Arctis 5 , Cooler Master MH751, MH752 , Corsair HS60 modellerini takibe aldım. 29 Kasım da indirim olursa olur diye düşünüyorum.
Tavsiye için çok sağolun. İyi bir fiyata inerse olabilir.Yerinizde olsam Razer Kraken T.E'yi takibe alırdım. Bunlar arasında en iyisi bence T.E
Rica ederim, İtopya ve Gameekstra çok iyi indirim yaptığını gördüm ama ikisindede stok yok sanırım.Tavsiye için çok sağolun. İyi bir fiyata inerse olabilir.
Ay sonuna belki gelir.Rica ederim, İtopya ve Gameekstra çok iyi indirim yaptığını gördüm ama ikisindede stok yok sanırım.
Tamamdır ben de takibe alacağım zaten modelleri not defterine yazıp ayırdım ki burada da duruyor, genel araştırma da yaparız yine 29 Kasım'da.Olur tabi ki hocam. SteelSeries Arctis 5 , Cooler Master MH751, MH752 , Corsair HS60 modellerini takibe aldım. 29 Kasım da indirim olursa olur diye düşünüyorum.
Tavsiye için teşekkür ederiz, bende takip ettim en olumlu bana da o gözüküyor. Sadece ağırlıklar konusuna dikkat ettim, en hafifleri Steel Series olduğu sonucuna vardım ama onda da ileri modellerden almak lazımmış.Yerinizde olsam Razer Kraken T.E'yi takibe alırdım. Bunlar arasında en iyisi bence T.E
Diğer forumlarda gördüğüm önerilenler hyperx cloud 2 ve cooler master mh751Evet var mı bir şeyler diyecek olan![]()
hocam şu kulaklığı 600 küsürden aşağı göremedim bir türlü ya. denk gelirseniz buraya atar mısınızDüşünmeden Razer Kraken T.E öneririm. 550 TL civarına bulabilirsin.
Hyperx cloud 2 biraz uygun olsa alırdım.Diğer forumlarda gördüğüm önerilenler hyperx cloud 2 ve cooler master mh751
Black Friday'da 550 tl gibi bir şeydi bir yerde.hocam şu kulaklığı 600 küsürden aşağı göremedim bir türlü ya. denk gelirseniz buraya atar mısınız
tekrar denk gelirsen atar mısınBlack Friday'da 550 tl gibi bir şeydi bir yerde.
Tabi ki atarım. Ben Black Friday'de az daha Hyperx Cloud 2 alıyordum ama müzik kulaklığıda alacağım için 560 TL gereksiz geldi, 320 TL'ye Arctis 3 aldım.tekrar denk gelirsen atar mısın