22. Sadri Alışık Ödülleri sahiplerini buldu

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Bu yıl 22.si düzenlenen 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema ve Oyuncu Ödülleri' MKM Attila İlhan Salonu'nda sahiplerini buldu.

upload_2017-5-9_10-31-33.png


Tiyatro ve sinema dünyasının başarılı ve ünlü isimlerinin katıldığı MKM Attila İlhan Salonu'nda gerçekleşen '22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema ve Oyuncu Ödülleri' gecesi büyük ilgi gördü.

Yapılan törende, Sinema ödüllerinin "Dram" kategorisinde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü" Şenay Gürler'in, "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü" ise Caner Cindoruk'un oldu.

"Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülüne Tülay Günal,"Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülüne ise 'İsimsizler'dizisinde 'Derman' karakterini canlandıran Musab Ekici layık görüldü.

295aaedceb7033711210299fc366444f_c_u-bgtxuaauox3jpg.jpeg


"Komedi" kategorisinde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" Şebnem Bozoklu,"Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" Zafer Algöz oldu.

"Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" Suzan Aksoy, "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" Emrah Kaman ve Rana Cabbar oldu.

Tiyatro ödüllerinde, Başak Kıvılcım Ertanoğlu "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu", Celal Kadri Kınoğlu "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" olurken,

Seda Türkmen "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu", Deniz Hamzaoğlu da "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödüllerini aldı.

4e639c47b8b1a4f1c9e1413069b8db65_screenshot_3png.png


"ÖZEL" VE "ONUR" ÖDÜLLERİ

"Sinema" dalında Hülya Uçansu ile Engin Çağlar "Onur Ödülü", Okan Yalabık"Ayhan Işık Özel Ödülü", Selim Kaya "Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü", Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükran Ovalı da "Seçiçi Kurul Özel Ödülü" aldı.

"Tiyatro" dalında "Onur Ödülü" Gülriz Sururi'ye "Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü" Celile Toyon'a, "Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü"Berker Güven ve Yağmur Anaz'a verildi.
 
Üst