2014 BMW M3 Casuslara Yakalandı

Bu konuyu okuyanlar

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
2014 BMW M3 karlar içerisinde oynarken casus kamera objektiflerine yakalandı.


m3-3.jpg


Turbolu ve altı silindirli olması beklenen motoru, büyük olasılıkla 444 beygir güç üretecek.2014 BMW M3 modeline ait ilk casus fotoğraflar, bugün casus fotoğraçılar tarafından araç karlar içerisinde test
edilirken çekildi.

m3.jpg


Soğuk hava testine tabi tutulmakta olan prototip, gerçeği yansıtmayarak son derece uysal görünüyordu; tabi ki tonlarca (!) kamuflaj sayesinde. Buna rağmen, modelin oldukça sportif bir ön yüze ve belirgin bir ön ızgaranın aşağısında son derece geniş alt hava deliklerine sahip olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz.

Hatta eğer araca daha da yakından bakacak olursak genişletilmiş çamurluklara, yüksek performans için tasarlanmış frenlere ve de dört çıkışlı egzost sistemine rastlayabiliriz. Karbon fiberden yapılmış olan tavan bu fotoğraflarda açık ve net bir şekilde görünmese de, araçta kullanılan bu ve bunun gibi birçok hafifleştirilmiş bileşenler sayesinde yeni M3 1,500 kilogramdan daha hafif olacak.

Şu an ki modelde mevcut olan V8 motorun, yeni bir turbolu altı silindirli 444 beygirlik motor tarafından tarihe gömülmesi bekleniyor. Bu motorun altı vitesli manuel veya yedi vitesli çift debriyajlı (M-DCT) aktarıma bağlanmasına ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

m3-2.jpg


Frankfur Otomobil Fuarı’nda bir M3 konseptinin tanıtılması, araba dünyası takipçileri tarafından mümkün görülüyor. Aracın üretim versiyonu ise Frankfurt Otomobil Fuarı’ndan sonra, 2014 yılında duyurulabilir.

kaynak
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
anlamasinlar,detaylari görmesinler diye yanlara desen koymuşlar

e şimdi ne oldu?

yemin ediyorum şu saçma sapan şeritleri çekmeseler zaten kimse yeni oldugunu anlamayacak
 

sanane5334

Asistan
Katılım
27 Temmuz 2013
Mesajlar
170
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
güzel olacağa benziyor bmw arabalarını hafifletmeye başladı
 

Benzer konular

Üst