2000-3000 TL arası laptop önerileri

Bu konuyu okuyanlar

Berkay_37

Öğrenci
Katılım
15 Mayıs 2017
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
gta 5 orta ayarlarda 60 fps verecek laptop (en az 8g ramı olsun 2gb ekran kartı olsun yeter )
 

Full_HD

Öğrenci
Katılım
19 Şubat 2017
Mesajlar
78
Reaksiyon puanı
21
Puanları
8
Yaş
28
Asus'un X550VX serisi cihazlarına bakabilirsiniz.
 

Ghengis

Öğrenci
Katılım
23 Mayıs 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
51
Laptop secmeden once laptop u nerede kullanacaginizi oncelikle belirlemelisiniz, her gun yaninizda okula yada isemi goturecekseniz ? Hafif bir laptop secmeniz gerekecek.

Oyun icin Laptop ( Asla derim ) Laptoplarda grafik karti veya chipi arizalari son 5 yilin en populer arizalaridir. Her marka laptopun klasik problemi budur. ondan dolayi Laptopla gunde 2-3 saatin uzerinde oyun oynama isteginiz varsa Laptop degil Desktop alin derim. Ulkemiz tamircileri grafik karti arizalarini cozme konusunda oldukca iyidir. Lakin cozumlerin hemen hemen hepsinde 3-6 ay icinde ayni ariza tekerrur edecektir. Bu tip arizalarin sebebi yuksek isinmadan kaynaklanir. ( Aranizdan bazi arkadaslar. Asus Game Laptop yapti MSI Game Laptop yapti bunlar koskoca firmalar. madem ekran kartrlari azilanacak niye yapsinlar diyenleriniz olacaktir. ) Haklisiniz. Adamlar. cift fanli hemde kocaman fanlari olan Hava sirkulasyonunu cok iyi olan laptoplar yapmislar. ( Eger gunde 2 saatin uzerinde oyun oynayacaksaniz. Laptopu unutun !!! Desktop alin Desktop aldiginiz zamanda Garfik kartinin sogutucu fanlari her halukarda zayif kalacaktir ondan dolayi ekstra fan ilaveleri cok onemlidir.)

Sececeginiz Laptop un sagliginiza etkiside onemsenmiyecek kadar onemlidir.? Ne alaka diyeceksiniz :) Ekrani 15.6 inch in altindaki laptoplarda Sirt ve boyun agrisi problemleri kacinilmazdir. Ekrandaki yazilari okuyabilmek icin ekranin dibine kadar sokulmak zorunda kalacaksiniz.

Eger ev is yeri disinda kullancaksaniz ,Tercih edeceginiz laptopun Aku ile kullanim suresini belirlemeniz gerekir, gunde kac saat Sarz etmeden kullanacaginzi onceden belirleyin.

Yatakta Laptop kullanma gibi bir fikriniz varsa :) unutun. !! Yatak uzerine konulan bir laptopun hava girisleri kapanir Arizalanma riski %200 artar.

Gun isiginda gunes altindami kullanacaksiniz yoksa ev - ofis ortamindami : Buda basli basina almadan once bilmeniz gereken bir konu Bazi markalarin ozellikle gun isiginda ekrani daha iyi gormenizi sagliyacak ekranlari vardir. Laptop seciminde onemlidir. Her laptopla gunes altinda ekrandakileri goremezsiniz.

Alacaginiz laptopun maksimum ram kapasitesini onceden bilmeniz gerekir ram kapasitesi en yuksek olan tercihlerinizde ust siraya cikmalidir.Bundan kastim, maksimum destekledigi ram mikataridir.

Grafik amacli laptop kullanacaksaniz. Ekran cozunurlugu cok hemde cok onemlidir.

Tum yukaridakileri belirledikten sonra : Geldik ne is yapacaginiza :) Amac maillere bakmak Facebook ta paylasim yapmak ve video izlemek ve birazda internette gezinmek ise Tablet alin derim..

Amac :Yukaridakilerin yaninda Word Excel ve Power point ise Laptop almaniz daha uygun olur. Eger amac sadece buysa piyasada bulunan hemen hemen her laptop isinizi gorecektir.

Prezentasyon (Dogru yazdimmi bilmiyorum) slide gosterimi amacli laptop kullancaksaniz yada isyeriniz var. urun tanitimini laptopla yapmak istiyorsunuz musterinizin yanina laptopla gidip ekrandaki urunleri musteriye gostereceksiniz , tanitacaksiniz ( Burda da onem teskil eden bir durum var. Bazi marka ve modellerin ekranlari sadece ekranin karsisinda oturan kullanici tarafindan degil,. Laptop kullanicisinin saginda solunda oturan insanlarinda rahat bir sekilde gorebilmeleri icin tasarlanmistir.

Konu uzadikca uzar. Bende yazdikca yazarim. :) Saygilarimla.
 

Berkay_37

Öğrenci
Katılım
15 Mayıs 2017
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
şimdiki emektar gta 5 kaldırır mı perki
 

Ekli dosyalar

  • asas.png
    asas.png
    98 KB · Görüntüleme: 622
  • asas1.png
    asas1.png
    104.3 KB · Görüntüleme: 529

Son mesajlar

Üst