Hayır parktaki barfiksSpora gidiyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spor derken esneme hareketleri parkatki aletlerHayır parktaki barfiks
Hayır parktaki barfiksSpora gidiyor musunuz?
Spor derken esneme hareketleri parkatki aletlerHayır parktaki barfiks
12 ile 14 yaş arası normaldir fakat altı ya da üstü ortalamanın dışında ama iyine normal. Çünkü her insan farklı.21-22 yaşına kadar uzar. En iyisini Allah bilir ama tahmin ediyorum, 1.80 - 1.85 civarı rahat uzarsın. Spor yaparsan ve süt ürünleri fazla tüketirsen yardımcı olabilir.
Ben yaz tatilinde girdim 11 e gidiyorum girdim yani uzamam yenimi basicak12 ile 14 yaş arası normaldir fakat altı ya da üstü ortalamanın dışında ama iyine normal. Çünkü her insan farklı.
AdamsınLise 3 de 175 boyun var daha ne istiyon dev adam mi olacan daha ergenlige yeni girmissin dev gibi olursun takma kafani bunlara dastum
Allahın kulu sen nediyon bu iseAdamsın
Evet, aşağı yukarı 1.80 - 1.85 olur ama en iyisini Allah bilir ama belki de olmayabilir, bakacağız.Lise 3 de 175 boyun var daha ne istiyon dev adam mi olacan daha ergenlige yeni girmissin dev gibi olursun takma kafani bunlara dastum
Pek de söyleyebileceğim bir şey yok ama güzel bir şekilde, kendini yormadan ve yeterince spor yaparsan ve bol bol süt ürünleri tüketirsen avantaj seni bekler inşallah.Allahın kulu sen nediyon bu ise
İnşallahEvet, aşağı yukarı 1.80 - 1.85 olur ama en iyisini Allah bilir ama belki de olmayabilir, bakacağız.
Pek de söyleyebileceğim bir şey yok ama güzel bir şekilde, kendini yormadan ve yeterince spor yaparsan ve bol bol süt ürünleri tüketirsen avantaj seni bekler inşallah.