1000 TL bütçeye uzun ömürlü telefon önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum bütçe 1.000 tl civarı tel den beklentilerim kamera oyun internt ve bataryası iyi olsun hafıza kartı takılan bi tel olsun ve ayrıca bu teli tek sefer alabilrm üni okucm beş yıl yani tel uzun ömürlü olmalı ekran boyutuda beş inçden yukarı olmamalı sevmiyom aşırı büyk telefonları. Ne gibi telefonlar önerirsinz ios wp android hepsnden önerilere acığm şimdiden yorum yazck arkadaşlara teşekkür ederim.saygılarımla.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum bütçe 1.000 tl civarı tel den beklentilerim kamera oyun internt ve bataryası iyi olsun hafıza kartı takılan bi tel olsun ve ayrıca bu teli tek sefer alabilrm üni okucm beş yıl yani tel uzun ömürlü olmalı ekran boyutuda beş inçden yukarı olmamalı sevmiyom aşırı büyk telefonları. Ne gibi telefonlar önerirsinz ios wp android hepsnden önerilere acığm şimdiden yorum yazck arkadaşlara teşekkür ederim.saygılarımla.
Uzun ömürlü istiyorsan bi kere androidden uzak durmalısın sana tavsiyem Lumia 925
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Discvovery 2 çıkacak 1 ay içinde özellikleri gayet güzel fiyatıda 888 TL Olacak tavsiyem o olur.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende Nokia Lumia 920 Siyah 32 GB Akıllı Telefon ikinci EL temiz 550 tl son fiyat
Almak istersen pm at

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
5 yıl kullanacağım demişsin o yüzden sana önerim Windows Phone işletim sistemli telefon alman . :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5 yıl kullanacağım demişsin o yüzden sana önerim Windows Phone işletim sistemli telefon alman . :)

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Wp kullanan var mı bn pek kullanmadm iyi bir işletm sistemi ios gibi ama wp da telde hafıza kartına nerden giriliyor bulamadm arkadşmda var birz karmaşık yönleri var android basıt ama uzun ömürlü değil 2-3 yıl bişey gider

Baska önerisi olan wp düşncm bi başka ne gbi önerisi Olan arkadşlr gmd 2 diyen vr tel iyidr ama uzn ömürlü olur mu sonuçda beş yıl kullanmam gerkeck

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Wp kullanan var mı bn pek kullanmadm iyi bir işletm sistemi ios gibi ama wp da telde hafıza kartına nerden giriliyor bulamadm arkadşmda var birz karmaşık yönleri var android basıt ama uzun ömürlü değil 2-3 yıl bişey gider

Baska önerisi olan wp düşncm bi başka ne gbi önerisi Olan arkadşlr gmd 2 diyen vr tel iyidr ama uzn ömürlü olur mu sonuçda beş yıl kullanmam gerkeck
Kullanışınada bağlı 5 yıl çıkarırmı çıkarmaz mı normal bi kullanıcı için çıkarır düye düşünüyorum dis 2 .

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kullanışınada bağlı 5 yıl çıkarırmı çıkarmaz mı normal bi kullanıcı için çıkarır düye düşünüyorum dis 2 .
MTK işlemcili telefondan bahsediyorsun dostum çöp bi telefon casper via da aynı şekilde android alınacaksa snapdragon işlemciden şaşılmaması lazım

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şimdi androidi de uzun süre kullanırsın orası ayrı ama eğer uzun kulanım istiyosan bi kere MTK işlemciden uzak duracan.

Wp platformuna yönelebilirsin arkadaşlar önerileri yapmış.
Android istiyorsan eğer moto G yada Lg G Pro önerebilirim.
Moto G Androd L güncellemesi alacağını bir yerlerde duymuştum.
Eğer ikinci el temiz Lg g2 bulursan 32 gb versiyonunu onuda alabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=tBJbGuwgxSA

Aslında fazla ön yargılıda olmamak lazım ,Test videosuna bi göz at istersen ne kadar doğru bilemem ama.

Arkadaş doğru demiş aslında mtk işlemciler çok sorun yaratıyor mt6592 işlemcisi 8 çekirdek kullanmasına rağmen günlük kulanımda S600 den geride kalıyor.
Sentetik testlere pek bakmayınız 6592 antutu testine yüksek puan almasınn tek nedeni aynı anda 8 çekirdeğininde çalışıyor olmasıdır. Gpu kısmına bakarsanız orta alt segment telefonlarla yarışacak bır Gpu'su var.

MediaTek firmasının güncel kaynak kod ve kernelleri vermemesi de cabası :)

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
tel olrk önerilerize devm edelm baska bildğnz yok mu ?

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Asus 6 inç değil mi grğinden çok aşırı büyk bnde aşırı büyk ekran sevmem 5 inç den yykarı bi ekranı almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...