Çift SIM Kartlı, Üstelik 3G

Bu konuyu okuyanlar

filtrekahve

Doçent
Emektar
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ürettiği çift sim kartlı telefonlarla adından sıkça söz ettiren General Mobile, iki hat kullanan ama 3G'den mahrum kalmak istemeyenler için yeni modelini duyurdu.

UMTS 3G, EDGE, GPRS, MMS, SMS ve e-posta desteği sunan General Mobile DST3G Cool Black, UMTS ve GSM bir arada kullanıldığında, iki hat aktif sadece UMTS veya tek hat olarak kullanıldığında 5 gün bekleme süresine sahip. Kutu içeriğinde iki adet pilin bulunduğu DST3G Black, bir önceki modelinden farklı olarak 3 megapiksel kameraya sahip. Ürün ayrıca MSN, Yahoo Talk, Google Talk ve AOL Messenger kullanımına da olanak sağlıyor.

DST3G-Black1243279778.jpg

Çift SIM kart destekli DST3G Black, 3G desteği de sunuyor.

MP3, MPEG4, 3GP oynatıcıya, stereo hoparlöre, 2 adet değiştirilebilir menü görüntüsüne, arka plan olarak hareketli flash uygulamasına sahip olan DST3G Black, 4GB'lık arttırılabilir hafızayı destekliyor. Kişiselleştirme için sunduğu özelliklerle dikkat çeken General Mobile'ın bu yeni modeli, menüsündeki profiller bölümünden yapacağınız ayarlama ile SIM1 için toplantı moduna geçerken, SIM2 için dışarıda modu ile çağrıları iletebiliyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 399 TL olarak belirlenmiş durumda.

:: Telefonunuz çift SIM kart destekliyor mu?

Bilgi için: General Mobile
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net
 

quadrack

Öğrenci
Katılım
22 Kasım 2008
Mesajlar
94
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
General Mobile den uzak durun. İlla da çift sim kart diyorsanız samsung alın.
 

byndr

Asistan
Katılım
28 Nisan 2009
Mesajlar
330
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Ben 5 aydır kullanuyorum. Telefon olarak güzel. Özellik arayanlar için hayal kırıklığı. 3 G nin daha bir şeyini göremedik. Benim aldığımda Bimeks' ten 260 Tl ye almıştım o kadar olmuşmu ya.
İki hattın sesindede problem yok gayet net. Mesela samsung D880 kullandın 1 yıl kadar 2 hatta ses berbettı.
General mobile Samsungdan kaliteli bence. 50 MB dahili, 2 GB hafıza kartı destekliyor. Alan pişman olmaz ama ben şimdiki aklım olsa TTN TRİO yu beklerdim. hem 3 hat aynı anda aktif BLUETOOT- WİFİ- TV-3G ne ararsanız var. TTN nin sitesine girip özelliklerini inceleyin.
Telefon alacaklar mutlaka bu ürünü incelemeli.
 

quadrack

Öğrenci
Katılım
22 Kasım 2008
Mesajlar
94
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Ama, Çift hatlı telefonlarda Sar degeri testinde en başarılı sonucu alan General Mobile'dı.

http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/57698-o-testi-gecen-tek-telefon.html

sar testi de önemli tabi ama samsungun sar değerleri de izin verilen sınırların üstünde olsa zaten Türkiye de satışı yapılamaz. ben 1 yıl kadar önce bir general mobile aldım. telefonda herşey var ama hiç bir şey tam değil. ayrıca karşıya da ses okadar az gidiyor ki konuştuğum kişiler iki de bir efendim demekten bıktılar.
 

madamlar

Öğrenci
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
General Mobile maalesef ülkemizde tutulmuyor. ama ürünleri benim de hoşuma gidiyor.
illa da 3g isterseniz nokia yeni bir telefon çıkarmak üzere.... fiyatı: 80 USD civarında olacak.... daha değişik kampanyalar bizleri bekliyor. çünkü bilişim ve elektronik firmaları büyük krizde... bence 2 ay daha beklemekte fayda var.
piyasa biraz daha belirginleşsin alacağım.
 
Üst