Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
268062.jpg







Sosyal medyada çektiği videolarla hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...



Onedio kanalında Pinç programının sunucusu aynı zamanda Babala TV kanalının kurucusu şarkıcı Oğuzhan Uğur şu sıralar en çok aranılan isimlerin başında geliyor. Bir dönem müzisyenlik yapan Uğur şimdi Youtube'da çektiği videolarla en çok izlenme oranına sahip bir youtuber oldu. Öte yandan Oğuzhan Uğur bu akşam Hadi'nin zor sorularının sorulduğu yarışmada konuk olarak karşımıza çıkacak. Peki Oğuzhan Uğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Yönetmen Osman Sınav’ın asistanlığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Okul eğitimi döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumludur. Hem müzik, hemde oyunculuk dünyasında yer alan Oğuzhan Uğur bir dönem Youtube üzerinden şeberme adını verdiği absurd skeçlerle hatırı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

2011 senesinde Ağır Abi isimli sinema filminin senaristlik ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Ayrıca 2012 yılında Çok Şükür isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Albüm dışında tekli single çalışmaları ile müzik kariyerini sürdüren Oğuzhan Uğur’un single çalışmaları Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç.

Pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın ise Leyla isimli şarkısının klip videosunun yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Mağlubiyet isimli parçayı Murat Dalkılıç ile birlikte seslendirmiştir.

Günümüzde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video yayınlarına devam etmektedir.

OĞUZHAN UĞUR'UN ŞARKILARI

Mağlubiyet
Biyolojik Unsur
Terbiyesizim
Panpa
Çok Şükür
Gereksizse Söndür
Bana Bunu Yapma
Soğan Ekmek
Tın
Bal Prensesi
İstemiyorum
Dengi Dengine
Madım mı?
Di Aslında
Kıskanç
Tarihi Çevir
Sağ Salim
Fondip
Yok
Pes
Mars Venüs
Birinci Vazife




Kaynak Yeniçağ
 
Üst