McAfee: Matematik Bitcoin’de 1 Milyon Dolara İşaret Ediyor

Bu konuyu okuyanlar

mcgregor1

Öğrenci
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
31
Kripto para piyasasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan siber güvenlik uzmanı ve kripto para meraklısı John McAfee AMBCrypto ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. McAfee görüşme boyunca kripto para dünyasının nasıl işlediğine dair görüşlerini anlattı ve Bitcoin madenciliğinin kripto para ekonomisi içerisindeki yerine dikkat çekti.


Kripto para madenciliği hakkında konuşan McAfee kendi tecrübelerine dair bu yorumu paylaştı;

“MGT ile birlikte çalışırken dünyanın en büyük Bitcoin madencilik operasyonlarından birisini yönetiyorduk. Bitcoin’in fiyatı ne olursa olsun madencilik yapıyorsanız para kaybetmezsiniz. Diyelim ki fiyat 2.000 dolara düştü, herkes işin içinden çıkar, zorluk derecesi sıfıra düşer ve siz de günde sizi zengin edecek kadar koin çıkarmaya devam edersiniz.”

bitcoin-and-dollar-bills.jpg
2020 Yılında 1 Milyon Dolar İddiamın Arkasındayım

Kripto para madenciliğinde sıcaklık, hash gücü, madencilik zorluğu ve elektrik tüketimi gibi detayların önemine dikkat çeken McAfee Bitcoin üretiminin önümüzdeki dönemde iyice zorlaşacağına değindi;


“SON ÜRETİLEN BİTCOİN’E NEDEN BAKMIYORUZ? BİR KOİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN BİNLERCE İNSAN VAR. BU KRİPTO PARANIN DEĞERİ NE OLACAK? BELKİ DE MİLYARLAR. MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ. SİZ İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN, AMA MATEMATİĞİ DİNLEMEK ZORUNDASINIZ. 2020 YILINDA BİTCOİN’İN DEĞERİ MİLYON DOLAR OLMALI. 2020 ARALIK İÇİN TAHMİNİM BU VE HALA BU TAHMİNİMİN ARKASINDAYIM. TRANSFER İŞLEMLERİ İÇİN BİR NUMARALI KRİPTO PARA BİTCOİN. İSTATİSTİKLERİ BİR DE SİZ DÜŞÜNÜN.”


Kripto para piyasasının manipülasyonu hakkında kendisine yöneltilen soruya da “Eğer gücünüz varsa piyasayı manipüle edebilirsiniz. Bir şey ne kadar değerlenirse sizin de etkiniz o kadar azalır. Bu her piyasada yaşanmıştır. Piyasayı manipüle eden insanlar günün sonunda milyonlarca dolar kaybedecekler ve bu iş sonlanacak.” şeklinde cevap veren McAfee piyasanın olgunlaşmasıyla kripto para manipülasyonu sorunun ortadan kalkacağına işaret etti.

Kaynak: McAfee: Matematik Bitcoin'de 1 Milyon Dolara İşaret Ediyor - Kriptokoin.com
 
Üst