Honor 10 kişisel görüşlerim

Bu konuyu okuyanlar

muharrem birinci

Öğrenci
Katılım
4 Mart 2018
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
39
Ben Honor 10’un tasarımında kullanılan renk işlemesini çok başarılı buldum. Zaten p20 pronun çift tonlu geçiş yapan twilight rengini de beğenmiştim ama gördüğüm kadarıyla Honor 10 ile çıtayı daha da yükseltmişler. Ayrıca ön ve arka camı metal bir çerçeveyle korunuyor, dayanıklılık açısından bu iyi bir şey ama yıl olmuş 2018 neden hala suya dayanıklılık ona pek anlam veremedim açıkçası.

Telefonun ön tarafında en dikkat çeken tasarım detaylarından birisi camın altına yerleştirilen parmakizi sensörü bence. Aslında ilk önce bi heycan yapıp “ekrandan parmak izi sensörü mü varmış!” diye sevindim, ama aslında sadece ön camın altına yerleştirildiğini öğrendim. Yine de parmakizi sensörü ultrasonik, yani parmağınız ıslansa da, yağlansa da her koşulda parmağınızı okuyabiliyor. Ekrana gömülü olanlarda da bu teknoloji kullanılıyor. Görünce çok sevindiğim bir başka detay ise kulaklık girişi. Üstelik 7,7 mm inceliğe rağmen kulaklık girişi koyabilmeleri hakkaten büyük başarı. Bide ne yalan söyliyim kulaklık girişini özledim :D Amiral gemisi çoğu telefonda artık göremiyoruz. Kulaklık girişinin hemen yanında da usb 2.0 type-c portu ve hoparlör yer alıyor. Umarım Honor, telefon inceltmenin var olan özellikleri kaldırmaktan ibaret olmadığı anlayışını benimsemeyi sürdürür.

Ve umarım türkiyeye bu ürünü bir an önce getirir de raflarda deneme şansı buluruz. (Bu konudaki yetkililere sesleniyorum :p)
 

farukdogan

Öğrenci
Katılım
26 Ekim 2016
Mesajlar
99
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
Yaş
24
Kulaklık girişi konusunda katılıyorum
 

DKN NZY

Müdavim
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
13,933
Reaksiyon puanı
10,146
Puanları
113
Yaş
25
Fazla güzel olmamış çentikten dolayı
 

alikişmir

Öğrenci
Katılım
22 Nisan 2018
Mesajlar
0
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
ben de honor 10 nun renklerinden çekilmiştim :oops::sweatsmile:
honor 9 lite şuan kullanıyorum da haa ondan sonra honor 10 alabilirim offf ya honor telefon teknoloji sürekli geliştikçe güzelleştiriyor
biraz sabırlı bekleseydim honor 10 alırım

---- Mesajlar birleştirildi ----

honor 10 ne zmn gelecek biliyor musunuz miilet

---- Mesajlar birleştirildi ----

budan öğrenebileveğimiz sanırım ama siz de takip edilirsiniz :

https://www.facebook.com/groups/HonorTurkiye/
 
Son düzenleme:
Üst