Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
oyuncu-turan-ozdemir-hayatini-kaybetti,LdvfR2ZobESLebOOB1nPAA.jpg


Oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti...Dondurmam Gaymak filmiyle ünlenen ödüllü oyuncu Turan Özdemir, Beykoz’daki evinde ölü bulundu. Özdemir'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği değerlendiriliyor.


Beykoz’da yaşayan Turan Özdemir’e ailesi telefonla ulaşamadı. Bunun üzerine bir yakını eve gitti. Kapıyı açan yakını, evde Turan Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ve sağlık ekibi arandı. Özdemir’in vücudunda darp, kesici ya da delici alet izine rastlanmadı.

Hurriyet.com.tr'den Çetin Aydın'ın haberine göre evde de şüpheli bir durum gözlenmedi. Evde yapılan incelemenin ardından Özdemir’in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

2016 yılında anjiyo olan Özdemir’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirilirken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nun vereceği raporla netlik kazanacağı belirtildi.

TURAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Turan Özdemir, 10 Kasım 1952 tarihinde Muğla’nın Yatağan ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Suzan, abisinin adı Esat’tır.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. Bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, ardından İstanbul’a yerleşti. 2001 yılından itibaren kamera karşısına geçerek bir çok sinema filminde görev aldı.

Turan Özdemir, oyuncu kadrosu Muğlalı vatandaşlardan oluşan ve çekimleri de yine Muğla’da gerçekleştirilen “Dondurmam Gaymak” adlı sinema filminin başrol oyuncusu oldu ve bu filmle ünlendi. Pis Yedili dizisinde öğretmen Hasan Paşa karakterini canlandırdı.

Oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,117
Puanları
113
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.
 
Üst