6 Türk bankasına ceza kesilmesi

Bu konuyu okuyanlar

atik posta

Asistan
Katılım
21 Ekim 2017
Mesajlar
164
Reaksiyon puanı
54
Puanları
28
Yaş
37
6 Türk bankasına, Abd tarafından iran yaptırımı dolayısıyla azami 5 milyar dolar ceza kesilecekmiş. Bunun aslı astarı var mı, bu bankalar hangi bankalar? Bu ceza olayı doları arttırır mı?

BDDK'nın internet sayfasında yer alana duyuruda, şu ifadelere yer verildi:
"Bugün bazı basın yayın organlarında yayınlanan bankalarımız hakkında çıkan, söylenti niteliğindeki, bir belge ve bilgiye dayanmayan haber ve açıklamalara itibar edilmemesi, bu tür mesnetsiz ve gerçeğe aykırı haberlere yer verilmesinin ilgili mevzuat çerçevesinde açıkça suç teşkil ettiğinin bilinmesi ve benzer haberleri yapanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı hususu kamuoyuna önemle duyurulur.
Bankalarımız ve sektörümüz dün olduğu gibi bugün de kurumumuzun gözetimi ve denetimi altında güçlü ve sağlam bir şekilde yoluna devam etmektedir."
 
Son düzenleme:

ufukceylan

Asistan
Katılım
2 Kasım 2017
Mesajlar
222
Reaksiyon puanı
84
Puanları
28
Açıkçası kim tarafından istendiği önemli tabi ama ciddi bir ceza ödemelerini canı gönülden isterim. Vatandaşın iliğini sömüre sömüre kalkındı hepsi. Mevduata gelince 1000 tl e 1 lira verirler krediye gelince 1000 tl ye 80 tl alırlar. Allah bankalara muhtaç etmesin kimseyi
 

atik posta

Asistan
Katılım
21 Ekim 2017
Mesajlar
164
Reaksiyon puanı
54
Puanları
28
Yaş
37
ufukbickici Aynen öyle. Hem devlet hem de özel bankalar aynı dediğin gibi yaptılar ve halen yapıyorlar da. O bankalara ceza gelse bile "iyi olmuş" dedirtecek duruma getirdiler milleti.
 

Ben Kenobi

Müdavim
Katılım
6 Kasım 2011
Mesajlar
7,336
Reaksiyon puanı
3,155
Puanları
113
5 bankaya yüklü miktarda ceza kesilecek.
Artık bunu çarpıtıp durmayın.
Işid'in askerleri yakmasına da sahte dediniz halbuki gerçek olduğu kabak gibi ortadaydı ve 1 yıl sonra zaten gerçek olduğu çıktı.
Reza Zarrab davası doğrudan bununla ilgili.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekleme: Bu miktar bankaların kendi başına ödeyebilecekleri miktarlar değil.
Ödemelerin büyük kısmını devlet karşılayacak.
Bu da herşeye zam ve vergi ile çıkartılacak.
 
Üst