Şeyma Subaşı'na 'Organize Hakaret'ten 3 Gözaltı!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Acun Ilıca'nın bir süre önce evlendiği Şeyma Subaşı'na internet üzerinde sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın gözaltına alındı. Hakaret eden 1 kişinin ise arandığı bildirildi. Şüphelilerin organize bir şekilde Şeyma Subaşı'na hakaret ettikleri üzerinde bazı montajlar yapılan videoları sosyal medya hesaplarında paylaştıkları tespit edildi. Olayla ilgili paylaşımda bulunan 15 kişinin de isimleri belirlendi ve yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

,xL0SmlIW6EGrResbnl4LVQ.jpg

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının açtığı bir soruşturma üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığı ile Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı.

,qn-Gp4mk1U-EX6xFdaWb_w.jpg

Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu'nca yapılan operasyonda Yeşim N.(38) İstanbul'da, İlknur R.(37) ise Mersin'de gözaltına alındı.

,im0JGmqERE-SLSZDMGFwbg.jpg

Şüphelilerin gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi.

,9K8XOftKpUe8K_Z8D2Bp0Q.jpg

Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.'nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü bildirildi.

,_NV07nMkfkOn37rJMJLlCQ.jpg

Bu operasyonların tamamlanmasının ardından Şeyma Subaşı'nın hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekiplerinin bu kez Yazgülü T'yi de aynı suçlamayla gözaltına aldı.

,3iPbxhrg90yLNiOxQChaFQ.jpg

Avcılar'da yakalanan şüphelinin bilgisayarında yapılan incelemede Şeyma Subaşına hakaret ettiği yönünde dijital deliller bulunduğu öğrenildi.

,jkMVESoYJU-JMYL_yc8rDg.jpg

Soruşturmayı derinleştiren polis Şeyma Subaşı'ya hakaret ettikleri iddiasıyla 15 kişnin isminin tespit edildiğini bu kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Şeyma Subaşı'na 'organize hakaret'ten 3 gözaltı (Montajlı görüntüleri sosyal medyada paylaştılar)
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,116
Puanları
113
Şeyma Subaşı'ya niye hakaret eder bu insanlar? hayret dünyalar tatlısı biri o hemde çok efendi hanım kızımız.
 

EvrenK

Öğrenci
Katılım
14 Kasım 2017
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
7
Puanları
3
Yaş
29
Boşuna demiyorlar internet ortamında yazdıklarınıza çizdiklerinize dikkat edin diye..
 
Üst