Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Medipol Başakşehir, konuğu Ludogorets ile sahasında 0-0 berabere kaldı.


basakludomanset.jpg

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde C Grubu'ndaki ilk maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk etti. Temsilcimiz maçın büyük bir bölümünü üstün götürse de üç puana uzanamadı ve takımlar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Başakşehir, gruptaki ilk maçından bir puanla ayrılırken Club Brugge ve Sevilla eşleşmelerinde sergilediği oyundan uzak gözüktü. Avrupa arenasında daha çok oyuna hükmeden veya ortak oynayan takımlarla karşılaşan Başakşehir, doğru pozisyon alan ve çabuk çıkarak etkili olmaya çalışan düzenli bir Avrupa temsilcisi görüntüsü çizen Ludogorets'e karşı kilidi bir türlü açamadı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri zaman zaman tehlikeli pozisyonlar üretmeyi başarsa da kalesinde de tehlikeler gördü. Oyunu ikinci yarıda tamamen ele alan Medipol Başakşehir, seri paslarla rakibini açmak istese de aradığı golü bulamadı.

Grubun diğer maçında ise Braga, Hoffenheim'ı deplasmanda 1-0 geri düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başardı. Başakşehir, gruptaki ikinci maçta 28 Eylül'de Braga'ya, Hoffenheim ise Ludogorets'e konuk olacak.

Marsilya - Atiker Konyaspor / Canlı anlatımUEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Atiker Konyaspor, I Grubu ilk maçında Fransız ekibi Marsilya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.İlgili Haberi Oku

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 84: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu’nun şutu barajdan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

DAKİKA 80: Turuncu lacivertlilerde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Marcio Mossoro oyundan alınırken yerine Stefano Napoleoni oyuna dahil oluyor.

DAKİKA 79: Temsilcimizde Junior Caiçara rakibi Wanderson Farias’a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

DAKİKA 77: Ludogorets’de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jacek Goralski oyundan alınırken yerine Lucas Sasha oyuna dahil oluyor.

DAKİKA 76: Edin Visca’nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Gökhan İnler doğrudan kaleyi düşünüyor ancak bu top doğrudan kaleci Jorge Broun’un üzerine gidiyor.

DAKİKA 73: Medipol Başakşehir’de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Eljero Elia oyundan alınırken yerine Kerim Frei oyuna dahil oluyor.

DAKİKA 68: Sol kanattan gelişen atakta Eljero Elia ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Edin Visca kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunmaya çarparak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

DAKİKA 65: Başakşehir’de oyuncu değişikliği. Adebayor oyundan çıkıyor yerine Mevlüt Erdinç oyuna dahil oluyor.

DAKİKA 61: Temsilcimiz gole çok yaklaşıyor. Kaleci Jorge Broun yaptığı pas hatası ile topu Marcio Mossoro’ya kaptırıyor. Marcio Mossoro kaleciyi geçmek istiyor ancak Jorge Broun hatasını telafi ediyor ve topun kalenin sol tarafından çıkmasını sağlıyor.

DAKİKA 60: Eljero Elia’nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Gökhan İnler rakibini geçerek yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

DAKİKA 59: Ludogorets Razgrad cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Joao Paulo oyundan alınırken yerine Claudiu Keseru oyuna dahil oluyor.

DAKİKA 56: Emmanuel Adebayor’un pası ile sağ kanatta topla buluşan Edin Visca rakibini geçerek pasını ceza yayı içerisine hareketlenen Marcio Mossoro’a gönderiyor. Marcio Mossoro bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

DAKİKA 54: Marcio Mossoro ceza yayının sağ tarafında topla buluşarak yerden vuruşunu yapıyor ancak bu vuruş istediği gibi olmuyor ve doğrudan kaleci Jorge Broun’un üzerine gidiyor.

DAKİKA 53: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu hemen yanındaki Gökhan İnler’i görüyor. Gökhan İnler çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

DAKİKA 49: Emre’nin pozisyonundan hemen sonra gerçekleşen Ludogorets kontra atağında orta alanda hareketlenen Jody Lukoki pasını sol çaprazda hareketlenen Joao Paulo’a gönderiyor. Joao Paulo ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı gidiyor.

DAKİKA 49: Emmanuel Adebayor’un ara pası ile penaltı noktasının sol tarafında topla buluşan Emre Belözoğlu vuruşunu yapıyor ancak kaleci Jorge Broun gole izin vermiyor.

DAKİKA 46: Karşılaşmada ikinci devre başladı. Başarılar Başakşehir!

DAKİKA 45: Müsabakanın ilk yarısı sona erdi.

DAKİKA 42: Sağ kanattan gelişen atağımızda Edin Visca son çizgiye inerek ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

DAKİKA 40: Konuk ekip Ludogorets Razgrad yarı sahamızda kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

DAKİKA 36: Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

DAKİKA 33: Wanderson Farias’un ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Cicinho’nun pozisyonu hakem Stefan Johannesson tarafından ofsayt gerekçesi ile durduruluyor.

DAKİKA 30: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken topla oynamadaki üstünlüğümüz devam ediyor.

DAKİKA 27: Bu dakikalarda rakip yarı alanda baskımızı artırıyoruz.

DAKİKA 24: Gael Clichy’nin yaptığı pas hatasını değerlendiren Jody Lukoki sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Babacan bir kez daha gole izin vermiyor.

DAKİKA 22: Sağ kanattan gelişen atakta Jody Lukoki ortasını ön direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Joao Paulo kafa vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Volkan Babacan sağ köşeye uzanarak bu topu çıkartıyor.

DAKİKA 18: Temsilcimiz kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

DAKİKA 15: Ceza sahası sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Joao Paulo doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

DAKİKA 14: Topla birlikte ceza yayına sokulan Wanderson Farias rakibini geçerek ceza yayı içerisinden sol ayağının içi ile yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kalecimiz Volkan Babacan’ın üzerine gidiyor.

DAKİKA 13: Joao Paulo ceza yayının sol çaprazında topla buluşuyor ve sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

DAKİKA 11: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Alexandu Epureanu kafa vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

DAKİKA 9: Marcio Mossoro sağ kanattan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

DAKİKA 6: Emre Belözoğlu’nun pası ile sol çaprazda topla buluşan Eljero Elia yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

DAKİKA 4: Emre Belözoğlu’nun pası ile sol çaprazda topla buluşan Eljero Elia yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

DAKİKA 2: Marcio Mossoro’nun pası ile Edin Visca sağ kanatta topla buluşuyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

DAKİKA 1: Stefan Johannesson’un ilk düdüğüyle maç başladı.

Zorlu maçta iki takımın da ilk 11’i belli oldu:

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Stefan Johannesson, Fredrik Nilsson, Magnus Sjöblom

Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre, Gökhan İnler, Visca, Mossoro (Napoleoni dk. 80), Elia (Kerim Frei dk. 73), Adebayor (Mevlüt Erdinç dk. 65)

Ludogorets: Broun, Cicinho, Moti, Plastun, Batista, Goralski (Sasha dk. 77), Anicet, Dyakov, Lukoki (Campanharo dk. 86), Farias, Paulo (Keşerü dk. 58)

Sarı kartlar: Elia, Caiçara, Mevlüt Erdinç (Medipol Başakşehir)


Medipol Başakşehir 0-0 Ludogorets
 

SmH51

Müdavim
Katılım
27 Ocak 2010
Mesajlar
1,259
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
İlk yarısını izleyebildim maçın, fazla bir atak oluşturamadılar. Sevilla maçındaki gibi oynasalar bu takıma 3 atarlardı.
 

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Sevilla Fenerbahçe gibi takımlara evini dar eden Başakşehir FK'nün bu takıma 5 -6 atması icap ederdi. Rakibi küçümsediler mi acep ?
 
Üst