Instagram hesabımı neden kapatıyor ?

Bu konuyu okuyanlar

toxicated

Öğrenci
Katılım
19 Mayıs 2017
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
4
Puanları
8
10 yıldır muzisyenim ve bestecilik yapıyorum. Bestelerimi SoundCloud'da Creative Commons lisansı altında paylaşıyorum aynı zamanda Instagram sayfamda da paylasiyordum. İki seferdir "Kurallarimizi ihlal ettiğiniz için hesabınızı kapattik" diye bir bildirim alıyorum ve hesabıma giriş yapamıyorum. Geri almak için ise bir kod veriyorlar ve yüzüm görünecek bir şekilde kağıda yazıp gostermemi istiyorlar. Böyle bir şeyi yapmak istemiyorum arkadaşlar kendi bestelerimle madara oldum böyle saçmalık olamaz. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Hesaplarimi kapatıyor Instagram.
 

stormstorm

Asistan
Katılım
7 Ağustos 2017
Mesajlar
150
Reaksiyon puanı
42
Puanları
28
Yaş
21
Merhaba,Konu hakkında Instagram destek sayfasında böyle bir yazı yazıyor. Umarım hesabını geri alabilirsin. :(

Hesabım kapatıldıysa ne yapabilirim?
Instagram hesabınız kapatıldıysa, giriş yapmaya çalışırken hesabınızın kapatıldığını belirten bir mesaj görürsünüz. Topluluk Kurallarımıza veya Kullanım Koşullarımıza uymayan hesaplar uyarıda bulunulmadan kapatılabilir. Topluluk Kuralları'nı ve oluşturduğunuz tüm hesaplardaki paylaşımlarınızı dikkatle gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

Hesabınızın bir hata sonucu kapatıldığını düşünüyorsanız, bu karara itiraz edebilirsiniz. Bunun için uygulamayı açın, kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve ekrandaki talimatları izleyin.

Kapatıldı mesajı görmüyorsanız, giriş yapma sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Hesabınızı siz veya şifrenizi bilen biri tarafından silindiyse, geri getirmeniz mümkün değildir. Daha önce kullandığınız e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturabilirsiniz, ancak aynı kullanıcı adını alamayabilirsiniz.

 
Son düzenleme:
Üst