Whatsapp'a Harika Özellik Geliyor!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Whatsapp'ta yıllardır beklenen özellik çok yakında kullanıma açılıyor. Yakında Whatsapp'ın kullananların sadece 5 dakikası olacak! Bakın ne için?

whatsapp-a-gonderilen-mesaji-silme-ozelligi-709108_4641_5_b.jpg


Whatsapp'ta birine gönderdiğiniz mesajdan pişman mı oldunuz; 'keşke göndermeseydim' mi diyorsunuz? Artık bu pişmanlıklar tarih oluyor; zira Whatsapp size artık mesajlarınızı geri alabilmenize imkan vermeye başlıyor. Peki bu nasıl olacak?


Dün kendi sitesinde sıkça sorulan sorular sayfasını güncelleyen ancak daha sonra sayfayı kaldıran Whatsapp; iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında gönderilen bir mesajın nasıl geri alınacağını açıkladı. SSS - Sıkça Sorulan Sorular sayfasındaki bilgilere göre Geri Al özelliği ile bir grup veya bireysel mesajlaşma ekranında gönderilen mesajı geri almak mümkün.



Ancak bunun bir zaman kısıtlaması var. Gönderilen mesajı geri almak için en fazla 5 dakikanız var. Aksi takdirde mesajı geri alamıyorsunuz. Mesajı geri almayı başarıp başarmadığınızı ise “mesaj geri alındı” ibaresini gördüğünüzde anlayabiliyorsunuz.



Mesajları geri almak için yapacağınız çok basit: Android'de mesaja dokunup basılı tutun, sonra Menü tuşuna> Geri al'a dokunun. iPhone ve Windows Phone'da mesaja dokunup basılı tutun, sonra Geri al'a dokunun.



Başarılı bir şekilde geri aldığınız mesajlar kişilerinizin sohbetlerinden kayboluyor. Aynı şekilde bir sohbette "Mesaj geri alındı" görürseniz, bu gönderenin mesajı geri aldığını gösterir.



İletilerin başarıyla geri alınması için siz ve alıcının Android, iPhone veya Windows Phone için en son WhatsApp sürümünü kullanıyor olması gerekiyor. Sürümler iki tarafta farklıysa geri alma işlemi yapılamıyor.

WhatsApp’a Gönderilen Mesajı Silme Özelliği Geliyor Foto Galerisi
 

KaanArli

Asistan
Katılım
26 Aralık 2016
Mesajlar
199
Reaksiyon puanı
144
Puanları
43
Geri almak iyi bişey ama mavi tik olduktan sonra ne bişey değişmez :D
 
Son düzenleyen moderatör:

technomind

Müdavim
Emektar
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
4,978
Reaksiyon puanı
74
Puanları
48
Outlook ta da maili geri alma seçeneği var, KaanArli nın demesi gibi. Mavi tik olduktan sonra ne olacak yada neye faydası var ki. Ben maili geri almak istedim :D geri alındı dedi, bir telefon bu mail neyin nesi denildi :D demekki maili geri almamış dedim :D..
 

lordare

Müdavim
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
2,898
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
1,594
Puanları
113
Telegram'daki bütün özellikleri çalıyorlar :rolleyes:
 
Katılım
20 Temmuz 2017
Mesajlar
6,866
Reaksiyon puanı
5,172
Puanları
113
Telegram'daki bütün özellikleri çalıyorlar :rolleyes:
Telegramin tırnağı olamaz whatsapp

Telegramin bilimmeyen ozellikleri;

-Telegram aynı zamanda sınırsız bir bulut olarak kullanilabilir. Tek yapmaniz profil resinizin altindaki bulut resmine tiklamak ve o buluta dosyalarinizi gondermek...

-telegramda isinizi cok kolaylastirian yapay zekaya sahip ucretsiz boylar vardrir.

-grup ve super grup olmaz uzere 2 cesit grup vardir telegramda...

Ve supergruplarin mesajlari asla silinmez...

Telegramda kanallar vardir bu kanallar araciligiyla gundemi teknolojiyi takip edebilir hatta rahatlikla sizde bi tane olusturabilirsiniz.

Telegramda adminlere istediginiz yetkileri verebilirsiniz. Mesela bi admine sadece uye alma yetkisi verirken diyer admine admin yapma admin atma vs yetkiler verebilirsiniz.
 

sonerooz

Doçent
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
555
Reaksiyon puanı
216
Puanları
43
Yaş
29
WP'da da olması gerekiyordu bence :) Görüldükten sonra da silinebilecek mi peki?
 

denizderya85

Öğrenci
Katılım
19 Şubat 2018
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
39
5 dakika süre sınırı saçma. Bir yenilik ya da hizmet getiriyorsun ancak kulllanım şansını süre ile sınırlıyorsun. Karşı taraf mesajı görene kadar silebilir olmadıktan sonra çok işlevsel bir yenilik olmuyor.
 

Tuğ-han

Doçent
Katılım
29 Ocak 2018
Mesajlar
973
Reaksiyon puanı
482
Puanları
63
Bu WhatsApp dünyadaki en iyi uygulama :)
 
Üst