İnstagram’da akış yenilemedi hatası

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Dekan
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Instagram telefonlarımızda kullanırken ana menüde yeni resimleri görmek için aşağıya kaydırdığımızda “Akış yenilemedi” şeklide hata alıyoruz. Çözümünü için;

Instagram’da akışın yenilenmemesi sorunu son zamanlarda yaygın bir sorun. Bu sorunun birkaç farklı nedeni olsa da size farklı farklı çözümler sunarak bu çözümleri sırayla uyguladığında sorunun çözülmesini garanti ediyoruz. Eğer siz de Instagram’da akışların yenilenmesi için açtığımızda veya ana menüde aşağı kaydırdığımızda “Akış yenilenemedi” hatası alıyorsanız aşağıdakileri uygulayın.

e884b8d053b5f3be9eac41f1b2cf14d973ee3b34.jpeg


Instagram akış yenilemedi sorununa çözümler

  • İlk olarak internet bağlantısının olduğundan emin olun. Farklı bir siteyi veya uygulamayı açarak emin olabilirsiniz.
  • Telefonunuzda fazladan yer olduğundan emin olun. Instagram resimleri telefon hafızasında uygulamaların arasına kısa süreliğine indirir. Bu şekilde çalıştığından eğer telefonunuzda yeterli alan yoksa bu hatayı alabilirsiniz.
  • Uygulamayı kaldırın veya uygulama verilerini düzenleyin. Son olarak yapacağınız tek olay Ayarlar > Uygulamalar kısmına girip Instagram’ın uygulama verilerini düzenledikten sonra tekrardan açmak veya uygulamayı kaldırıp tekrardan kurmak olacaktır.
  • VPN programı kullanarak erişimi deneyin. Kaynaklanan herhangi bir sorundan dolayı bulunduğunuz bölgede erişim olmayabilir. Bu nedenle VPN programı indirin ve açtıktan sonra Instagram’a giriş yapın
Umarız bu çözümler sonrasında bu sorunu çözebilirsiniz :)
 

musons

Öğrenci
Katılım
10 Haziran 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
maalesef çözülemedi problemim...üstelik bu telefon,tablet ve laptopda da aynı,yani cihaz kaynaklı değil...
 
Üst