Özge Ulusoy: Mankenler Fakirlerle Mi Çıksın?

Bu konuyu okuyanlar

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113

Duymayan Kalmasın programının haberine göre öğrenciler Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ların veliahtı Hacı Savancı'dan ayrılan Özge Ulusoy'a yüklendi. Söyleşide "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacım mı var!" diyen Özge Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu. Gerilen Özge Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şıkel) Emre Altuğ’la evliydi. Bir şey söyleyeceğim. Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Bunun üzerine öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken şöyle konuştu:

"Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin."

AŞKI ANLATAN İLK KELİME "GÜVEN"

Kalbinin boş olduğunu da belirten Özge Ulusoy, söyleşi sırasında "Aşk gelecek diye ümit ediyorum yüce rabbimden... Aşkı üç kelimeyle tanımlarsam, eeee durun güven, yoksa aşk olmuyor herhalde ve ikinci sırada huzur..." şeklinde konuştu. Ünlü mankenin ilk sıraya güveni koyması son ilişkisinde ihanete uğradığı iddialarını yeniden akıllara getirdi.

HACI'NIN TAKTIĞI LAKABI SİLDİ, ADINI DA ANMADI

Özge Ulusoy'a bir öğrenci evlilik teklifi etti ve Hacı Sabancı'nın kendisine taktığı "Çibekop" lakabını hatırlatarak 'Öğrencilik hayatınızda bir lakabınız var mıydı? Çünkü Hacı (Sabancı) bey fotoğrafınıza çinekop yazmıştı. O yüzden soruyorum. İkinci sorum da benimle evlenir misiniz?" dedi. Bu sorulara Özge Ulusoy'un yanıtı şu oldu:

"Çok yakışıklısın maşallah. Allah sahibine bağışlasın. Sosyal medyadan bu ara günde 5 – 6 tane ortalama evlilik teklifi alıyorum. Tabii ki yeni bir süreçten çıktığım için tahminen... Onun için biraz zaman var. daha çok yeni her şey... Çok teşekkür ederim. Onun dışında ‘Uzun fıstık’tı benim lakabım... O ‘çinekop’ tamamen onun (Hacı Sabancı) esprisiydi. Benim lakabım uzun fıstık... Çinekop yok."

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Özge Ulusoy, çıkan haberlerin ardından Instagram sayfasında açıklama yayınladı...


EKŞİ SÖZLÜKTE KONUYLA İLGİLİ YAPILAN YORUMLAR

19-05-2017 003.jpg


19-05-2017 004.jpg


19-05-2017 005.jpg


19-05-2017 006.jpg


19-05-2017 007.jpg


19-05-2017 008.jpg


KONUYLA İLGİLİ TWİTTER GÜNDEMİ










 
Son düzenleme:

topalsolucan

Müdavim
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,674
Reaksiyon puanı
555
Puanları
113
Bizimki gibi ülkelerde öncelik para tabi. aşk sevgi bunlar bizde geçerli değil. Amerikada İngilterede polis, güvenlik görevlisi sevgilisi olan tonla şarkıcı oyuncu duyuyoruz, hatta terk bile ediliyorlar o fakir sevgilileri tarafından. Siz gidin canlı yayında bağırsaklarımdaki b.k bile görünür diyen dünyanın en itici adamlarında biri olan ağaoğlu gibi adamların sevgilisi olmak için sırada bekleyin. siz fakirlere değil öylelerine layıksınız çünkü.
 

penguin

Müdavim
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
3,494
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
O iş adamına göre de sen fakir kalıyorsun. İş adamları fakirlerle mi çıksın? diye de sorulabilir aynı soru. İnsan ben kendi dengimde biriyle evlenmek istiyorum diyebilir ama bu fakir açıklaması tamamen yanlış olmuş. Belli ki dengim de diyememiş, son çare saçmalamış.
 

eronis

Müdavim
Emektar
Katılım
25 Mart 2016
Mesajlar
5,389
Reaksiyon puanı
4,382
Puanları
113
Ulan başlığa baktım sövdüm, haberi okudum mahçup oldum. Click bait'e evrim geçiren sitesiniz maşallah !
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
492
Puanları
83
ne yani fakirlerin bir şeye hakkı yok mu?
Ülkemde açlık sınırı kaç lira haberi var mı bunun ? Ülkenin kaçta kaçı açlık sınırında?
 

DarKeN

Müdavim
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
1,184
Reaksiyon puanı
88
Puanları
48
Bunda şaşılacak bir şey yok bence. Herkes hayatını garanti altına almak ister, buna siz de dahilsiniz ben de. Yorum yaparken herkes aksini iddia ediyor Ekşide olsun, burda olsun ama iş faaliyete geldiğinde tam tersi hiçkimsenin Özge Ulusoy'dan farklı davranacağını sanmam. Ama iş lafa gelince herkes birer adalet, iyi niyet elçisi maşallah. Bu iki yüzlülük niye? Herkes çok iyi biliyor ki bizden daha varlıklı biriyle hepimiz birlikte olmak isteriz. Doğanın kuralı bu herkes hayatını sağlama alıp, geleceğini rahat ve huzurlu geçirmeyi ister; bunu garanti altına alabilmek için çaba sarfeder. Lütfen şu lafta farklı uygulamada farklı ikiyüzlülüğü bırakıp olduğumuz gibi olalım. Hangi bayan Hacı Sabancı sizinle çıkmak istese reddeder veya hangi erkek misal Beyonce gelip sizinle cıkmak istese reddedecek? İhtimal dahi vermiyorum. Fitmiş, güzelmiş çirkinmiş gençmiş yaşlıymış bunlardan çok daha önemli bazı şeyler.
 
Son düzenleme:

penguin

Müdavim
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
3,494
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Demek o kadar fakir ki, geleceğini garanti altına alabilmek için Sabancı ailesinden aşağısı kurtarmıyor.
 

eronis

Müdavim
Emektar
Katılım
25 Mart 2016
Mesajlar
5,389
Reaksiyon puanı
4,382
Puanları
113
Yorum yazanların çoğuna bakıyorum aynı benim gibi başlığa tıklayıp hiddetlendiler ama sanırım konuyu okumadılar ya da video'yu izlemediler :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Medya bazen rant almak için lafı başka yere çekmeye çalışıyorlar. Kadın açıkça diyor; "Sen kız arkadaşının elinde meslege olmasını, kendi ekmeğini elinde tutmasını istemeyecen mi ? Aynı şey bizim için de geçerli." Bence oldukça makul. Sen gidip üniversitede mühendislik okuyup, hayatı boyunca eline kitap almamış, okumamış, boş dolaşmış birini hayatında ister miydin? Beni istemem. Ayrıca yarın ben ölürsem, bana bir şey olursa kimseye de muhtaç kalmasını istemem.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
zengin,fakir ayrımını yasaklayıp zenginlerin malını,paralarına el koyup adil dağıtmalı devlet 1 ve 0 dışında olmasın...
 

Korona

Öğrenci
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
51
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
29
Sevgili olmayı iş olarak mı görüyor acaba anlamadım.
 
Üst