Turknova.net Davetiye Dağıtımı

Bu konuyu okuyanlar

baha1907

Öğrenci
Katılım
8 Kasım 2012
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
TURKNOVA DAVETİYE DAĞITIMI

Söz konusu yukarıda adı geçen TORRENT SİTESİ ile ilgili DAVETİYE kodlarınız var ise ; [email protected] ADRESİNE GÖNDERİM yaparsanız çok sevinirim.

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler
 

baha1907

Öğrenci
Katılım
8 Kasım 2012
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
TURKNOVA Torrent DAVETİYE KODLARI

Söz konusu konu ile ilgili, TORRENT SİTELERİ ile ilgili DAVETİYE kodlarınız var ise ; [email protected] ADRESİNE GÖNDERİM yaparsanız çok sevinirim.

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler
 

babycray

Öğrenci
Katılım
23 Ekim 2010
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
turknova davetiyesi isteyenler [email protected] adresine mesaj atsınlar.
elimde 60 tan fazla davetiye bulunmakta.
--- Gönderi Güncellendi ---
davetiye gönderildi
--- Gönderi Güncellendi ---
iyi günler
[email protected]
davetiye alabilirmiyim
davetiye gönderildi.
--- Gönderi Güncellendi ---
davetiye gönderildi
 

Meastreas

Öğrenci
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
33

babycray

Öğrenci
Katılım
23 Ekim 2010
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
davetiye bekleyen arkadaşlar, lütfen bana burdan yazarak burayı işgal etmeyin. dediğim gibi belirttiğim adrese ad-soyad bilgilerinizi bırakın.

SDN ekibinin NOVA ile ilgisini de çözebilmiş değilim bu arada. haksızlığa uğrayan biri burda sesini duyurunca cezamı alıyor? sizin amacınız +- yönleriyle kişilere destek olmaktan öteye geçmemeli yani taraf tutamazsınız. konuya cevap verecek kişi karşı taraf olup haklı olduğunu kendisi savunmalıdır, siz değil.
insanlar fikirlerini özgürce belirtemiyorlar ise bu forumu neden açtınız sorusu akla gelir doğal olarak. taraflı tutumunuz var ise bunun size dönüşü memnun etmeyecektir kesinlikle. mahkemede değiliz ki tarafları dinleyip karar mekanizmanızı çalıştırıyor ve ürün lisansı sitedeymiş gibi bir de siz taraf tutup cezalandırıyorsunuz.
misal bana da ceza verdiler ve konuşma yasağı var. niye konuşma yasağı çünkü o kadar zavallılar ki kalemi kırarak susturmaya çalışanlar konuşma yeteneği olmayıp susturmayı çözüm olarak gören - cehaletini ve haksızlığını bunla örten sözde yönetici tayfası olup daha ötesi değiller. kuramadıkları cümleler altında ezilip sadece bir teşekkür ile tartışmayı sonlandıracaklarını zannederler ve o kadar aptallar ki tehdit ile bir yere vardıkları konusunda onlara hangi düşünce yardımcı olmaktadır en büyük merak konusu!
orda yazamadığımı burda ya da burda yazamadığımı bir başka yerde dile getirerek fikrimi beyan etme konusunda kısıtlamaların çözüm olmayacağını çok rahatlıkla gösterebilirim. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." sözünde bile ilk konuşmanın önemine dikkat çekilir. muhatap olmadan o anki çıkışınızla verdiğiniz ceza sonrası habire yaptığınız yanlışla ilgili yazılar alır fakat o önyargınızı ve gururunuzu yenemediğiniz için aksi kararlar vererek sözde haklılığınızla övünür durur ve kişi hakkına girdiğinizi anca öbür dünyada Rabbim karşınıza çıkardığında anlarsınız ki iş işten geçmiştir.
yönetici olmayı haketmiyorsunuz siz ön yargıyla yaklaşıp cezayı ilk etapta çözüm aracı gören zavallılar! siyah en güzel beyazda belli eder kendini. farklılıklar olmadan düz askeriye mantığıyla hareket ettiğiniz sürece - 'benim doğrularım' - ne uzalırsınız ama kısalacağınız daha garanti.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    145.7 KB · Görüntüleme: 480
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    75.7 KB · Görüntüleme: 578
Üst