Geleceğin otomobili BladeGlider (VİDEO)

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Autoshow 17'de dikkat çeken araçlardan biri de Nissan'ın yepyeni prototipi BladeGlider oldu. Peki, geleceğin otomobilleri bizlere neler sunacak?

1492684622_bladeglider.jpg


2016 yılında 32 bin 53 adet araç satışı yapan Nissan, çevre dostu yaklaşımı ve spor otomobil sürüş dinamiklerini bir arada sunan BladeGlider ile İstanbul Autoshow’daydı.

Konsept tasarımı, elektrikli motor ve yüksek performans ile birleştirenBladeGlider, Nissan Intelligent Mobility’nin Teknolojisinde iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Akıllı sürüş teknolojisi neler getirecek?

Nissan olarak özellikle teknolojik gelişim ile üst segmentlerde görülen birçok yeniliği B segmentine kadar getirdiklerini belirten Sinan Özkök ile geleceğin otomobil teknolojilerini konuştuk. Bu keyifli röportajı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.


2 yıl süren tasarım, mühendislik ve geliştirme çalışmalarının sonunda ortaya çıkan BladeGlider, 200 KW’lık güce ve 707 Nm torka sahip.BladeGlider tekerleklerden aldığı verilerle; hız, pillerin şarj durumu, enerji geri kazanım modu ve tork haritası gibi sürüşle ilgili bilgileri gelişmiş bilgi ekranında gösteriyor. Merkezi ekranı çevreleyen iki adet ekran, ön tekerleklerin hemen arkasına yerleştirilmiş olan geri görüş kameralarının görüntüsünü yansıtıyor.
 

Son mesajlar

Üst