Satış, Pazarlama, Yönetim, Liderlik ve İş Hukuku, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri

Bu konuyu okuyanlar

M@STER

Profesör
Emektar
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
1,131
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Merhaba,
Satış, Pazarlama, Yönetim, Liderlik ve İş Hukuku, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri ile ilgili bilgi almak isteyenler ücretsiz eğitimler ve makalelerden faydalanabilirler.

Türkiye’nin ilk ve tek stratejik hedef (KPI) odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim, Liderlik ve İş Hukuku, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında hizmet veren şirketimizin, sınıf içi ve online eğitimi birleştirdiği tam öğrenme metodolojisine sahip yenilikçi hibrit eğitimleri ile, ihtiyaçlarınıza çözüm olacak ve kalıcı öğrenmeyi sağlayacak kanıtlanmış ve Yılın En İyi Eğitmeni ödülüyle onurlandırılmış modelini sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Bugüne kadar 40.000 ‘den fazla katılımcıya verdiğimiz seminer ve hibrit eğitimlerimizle Ümit ÜNKER önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri, KOSGEB, Türk Kızılayı, Turkcell, Microsoft, Acer, Sunexpress, Atlas Global, Index Grup, Getinge Group, Ağaoğlu, DAP Yapı, Koçtaş, Mynet, Setur, Alfemo, Kariyer.Net gibi ulusal ve uluslararası markalara ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesi gibi belediyelere ve Türkiye’de ki bir çok Üniversiteye verdiğimiz 20 ‘den fazla, farklı Stratejik Gelişim eğitimlerimizle kurumsal tüm eğitim ihtiyaçlarınızı uçtan uca özel tasarlayarak çözüm ürettik.

Kurumsal eğitim tam olarak ne demektir? Ümit Ünker’in kaleminden; Kurumsal Eğitimler... Kurumsal Eğitimler | Ümit ÜNKER
1.jpg


İyi bir satıcı mısınız? Ümit Ünker’in kaleminden; İyi Satıcı Olmanın Altın Kuralı & Firmalar İçin Satış Arttırma Kuralları. İYİ SATICI OLMANIN ALTIN KURALI & FİRMALAR İÇİN SATIŞ ARTTIRMANIN YOLLARI | Ümit ÜNKER
2.jpg


Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bir kaynak. Ümit Ünker’in kaleminden; Başarılı Satışların Sırları. Başarılı Satışın Sırları - Google Play'de Android Uygulamaları
3.jpg


4.png
Ayrıca satış teknikleri ve eğitimleri alabileceğiniz whatsapp gurubu kuruldu.

Katılmak isteyenler arkadaşlar aşağıdaki link ile katılabilirler.


Satış Teknikleri


Whatsapp Grubumuz Açıldı. | Ümit ÜNKER
 
Üst