Yurtdışı bilişim projelerine ülkemizden ortaklık,ortaklık hukuku ve fikri hakların korunması

Bu konuyu okuyanlar

DanteThinkpad

Öğrenci
Katılım
18 Mart 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
43
Bir github projesiyken halihazırda iki girişimci tarafından dünyadaki tüm yerel çatışmalar,problemler ve diğer sosyal olayları kullanıcı bildirim destekleriyle internet dünyasına taşıyan bir interaltif harita projesine ,kendi özgün projemle dahil olmak ve bu kişilerle kendi projem için ortaklık kurmak istiyorum.Bu girişimci arkadaşlarımız Türkiye dışında bir ülkede ikamet etmekteler ve böyle bir projeyi hayata geçirmek için gerekli ortaklık sözleşmeleri,kendi fikri haklarımı koruyabilecek bir ortaklık yapısı ve ileride olur da istenilen performansa ulaştığında oluşabilecek hak ihlallerinin önüne geçebilmek için gerekli adımlar hakkında forum üyelerinden bilgi,belge ve yönlendirmeler nelerdir.
.
 

Startup Hukuku

Öğrenci
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
30
Merhabalar,

Ben Startup Hukuku'nun kurucularından Mümtaz Hacıpaşaoğlu. Daha önce Github'dan ticarileşmiş pek çok startupla çalıştık, Amerika şirketlerini kurup yazılımlarını devrettik. [email protected] üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla;
Mümtaz Hacıpaşaoğlu
 

kgkay

Öğrenci
Katılım
12 Ekim 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Kurumsal Kimliğiniz desteklenir, Firmanızı en iyi şekilde tanıtmak için fikirler üretilir. Bizim işimiz bizi tercih edenleri potansiyel müşterilerine en iyi şekilde ulaştırmak ve tanıtmaktır, web tasarım, e-ticaret çözümü ,arama motoru optimizasyonu, kurumsal kimlik çalışması yaptırabileceğiniz işinize saygı gösteren ve işinize sizin titizliğinizde yaklaşan bir yer arıyorsanız, bütün birikimimizle, size yol göstermek ve sizinle birlikte ilerlemek için hazır ve istekliyiz. Siz de hazırsanız buyrun, başlayalım! Web Tasarım hizmetlerimizi incelemelisiniz. Web Tasarım - İzmir Web Grafik Tasarım - Seo Hizmetleri
 
Üst