Yeni Call of Duty İkinci Dünya Savaşı'nda Geçecek!

Bu konuyu okuyanlar

By Asker

Öğrenci
Katılım
23 Mart 2017
Mesajlar
56
Reaksiyon puanı
10
Puanları
8
Yaş
33
Call of Duty oynamaktan sıkılanlara ve geçmişe dönmeyi bekleyenlere güzel bir haberimiz var. Call of Duty uzun bir zaman sonra İkinci Dünya Savaşı dönemine dönüyor!

yeni-call-of-duty-ikinci-dunya-savasi-nda-gececek-5.jpg


Eğer Call of Duty'nin geçmiş zamanlarını özlediyseniz size harika bir haberimiz var. Son yıllarda kendini iyice bilim kurgu dönemlerine kaptıran Call of Duty, geçmişe dönmeye karar vermiş gibi görünüyor.

Call of Duty İkinci Dünya Savaşı Posteri Sızdı


oyun dünyasında popüler markaların oyunları duyurulmadan önce hep bir sızıntı olur. Bu sızıntılara genelde Call of Duty de dahildir. Reddit üzerinde yapılan sızıntıya göre, yeni Call of Duty İkinci Dünya Savaşı'nı temel alacak. Uzunca bir süredir modern zamanlar ve gelecek senaryoları üzerine çalışan Call of Duty stüdyoları bu kez bizlere bir sürpriz hazırlıyorlar.

yeni-call-of-duty-ikinci-dunya-savasi-nda-gececek-3.jpg


yeni-call-of-duty-ikinci-dunya-savasi-nda-gececek-3.jpg  Üstelik sızan görseller, Activision'ın yaptığı "Sledgehammer bu yıl Call of Duty'yi köklerine döndürecek." açıklamasını da hayli doğruluyor.  Sızdırılan poster ve çelik oyun kutuları ne kadar gerçek bilmiyoruz ama Call of Duty eğer çok satmaya devam etmek istiyorsa, bu yıl sağlam bir oyunla gelmek zorunda.

Üstelik sızan görseller, Activision'ın yaptığı "Sledgehammer bu yıl Call of Duty'yi köklerine döndürecek." açıklamasını da hayli doğruluyor.

Sızdırılan poster ve çelik oyun kutuları ne kadar gerçek bilmiyoruz ama Call of Duty eğer çok satmaya devam etmek istiyorsa, bu yıl sağlam bir oyunla gelmek zorunda.

yeni-call-of-duty-ikinci-dunya-savasi-nda-gececek-4.jpg


kaynak: Teknoloji Haberleri, İnceleme, Forum: ShiftDelete.Net

 

de_la_vega_66

Asistan
Katılım
13 Kasım 2011
Mesajlar
127
Reaksiyon puanı
34
Puanları
28
Mantıklı bir karar olur. iyice saçmalamaya başlamıştı son oyunlarında.
 
Üst