Tefal Ultimate Anti-Calc Ütü

Bu konuyu okuyanlar

Türk Gücü

Asistan
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
302
Reaksiyon puanı
137
Puanları
43
Yaş
34
Yenilenen Tefal Ultimate Anti-Calc ütü ile yüksek performans ütü yapmak artık çok daha zahmetsiz ve kolay!

maxresdefault.jpg


Tefal, kadınların en çok zaman harcadıkları işlerden birisi olan ütü yapmayı, inovatif ürünleriyle keyifli ve zahmetsiz bir hale dönüştürüyor. Yenilenen benzersiz Kireç Avcısı Tefal Ultimate Anti-Calc, ütü yaparken en büyük şikayet konusu olan kireçlenmeye kesin çözüm getiriyor.


Kireç nedeniyle ütü tabanının tıkanması, giysilerdeki kireç lekesi ve kalıntısı gibi problemleri önleyen Ultimate Anti-Calc, özel kireç toplayıcı aparatıyla dikkatleri çekiyor. Çıkarılabilir Kireç Avcısı’yla kireçten tek adımda kurtulmayı sağlarken, bu sayede yüksek buhar performansını yıllar boyunca azaltmadan maksimumda koruyor. Yüksek buhar çıkışı ile zamandan tasarruf sağlayan Kireç Avcısı Ultimate Anti-Calc, 230 gr/dak şok buhar ile zorlu kırışıklıklar karşısında mükemmel sonuç almayı sağlıyor. Böylece hem ütünüzün çok daha uzun süre kullanımına, hem de buhar performansını korumasına imkan veriyor. Özel Autoclean tabanı ile uzun ömürlü kayganlık performansı sunuyor.


Ütüyü fişte veya ütü masasının üzerinde unutmanın neden olduğu kaza risklerini en aza indiren otomatik kapanma fonksiyonu ile güvenli bir kullanım sağlıyor.

kaynak: https://pembeteknoloji.com.tr
 
Üst