Apple AirPods inceleme

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,060
Puanları
113
Merakla beklenen Apple AirPods inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple'ın fiyatıyla dikkat çeken kablosuz kulaklığı hakkında yorumlarımız bu videoda!

airpods-inceleme-1489149196.jpg

Beklenen Apple AirPods inceleme videosu ile karşınızdayız! Apple'ın fiyatı ile çok tartışılan kablosuz kulaklığını sizler için yorumluyoruz!

Apple AirPods özellikleri
Apple’ın iPhone 7 etkinliğinde resmen tanıttığı AirPods adındaki kablosuz kulaklıkları, EarPods ile benzer bir tasarıma sahip. Kullanım kolaylığını ön plana çıkartan kulaklıkların üzerinde hiçbir buton yer almazken özel şarj kutusu sayesinde kolayca taşınabiliyor. Herhangi bir kurulum gerektirmeyen AirPods kulaklıklar Apple cihazınıza yaklaştığı anda kullanıma hazır hale geliyor. Tek şarj ile 5 saat kullanım ömrü sunan AirPods, özel kutusu ile şarj olabiliyor. Bu şarj kutularının ömrü ise 24 saat.

Apple W1 adı verilen mikro işlemci, bağlantı, ses kalitesi ve güç tüketimi gibi işlevleri yerine getiriyor.


Apple AirPods tasarımı
900 TL fiyatı ile dikkat çeken Apple AirPods kulaklıkları kablosuz yapısı ile dikkat çeken sadece bir tasarıma sahip. Üzerinde bulunan kapasitif butonlar ile kontrol imkanı da sunan kulaklıklar, beyaz renki bir taşıma kutusuyla geliyor. Bu kutu taşıma işlevine ek olarak, kulaklıkların şarj edilebilmesini sağlıyor. Kutu içerisindeki mıknatıslı yapı da rahat bir kutulama sunuyor.

Kulaklığa dönecek olursak, küçük ve hafif yapısı ile kulaktan kolay düşecek gibi görünüyor olsa da, önemli seviyede sarsıntılara karşı daha dirençli olduğunu belirtmek gerekiyor. Yazılım entregrasyonu noktasında da ciddi avantajlar mevcut. Bağlı olduğu cihaz ile anlık olarak hem kulaklıkların hem şarj kutusunun pil kapasitesini görebilirsiniz.
 
Üst