Royal Revolt 2

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Dekan
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Son yılların en popüler inşaa tarzı strateji oyunlarından olan Clash Of Clans‘ı hepimiz biliyoruz. İşte Clash Of Clans tarzında ama belki de savaş yönüyle çok daha eğlenceli bir oyun olan Royal Revolt 2 çıkışının üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen Google Play Editörün Seçimi listesindeki yerini bu hafta aldı ve oyunun daha da popülerleşmesine yardımcı oldu.

royal-revolt-2-1024x768.jpg


Flaregames adlı oyun şirketi tarafından geliştirilen ve son güncellemesiyle beraber patlama yapan Royal Revolt 2 oyununu biraz daha detaylı anlatmam gerekirse; oyun aslında üç şeyi çok güzel bir şekilde harmanlayarak sunuyor. Bunlardan ilki kale savunması. Savunma sistemlerini kurmak o kadar çok geliştirilmiş ki, kalemize ulaşan yollara hendekler, yolları farklılaştırma başka yerlere yol yapma, etrafa kuleler ve savunma sistemleri kurmak gibi pek çok seçenek var. Bu kale savunmalarını yapmak tamamen taktiksel zekaya ve stratijeye dayalı olarak gerçekleşiyor. Ayrıca yaptığımız savunma hattı da oyunda gelişimimizi en çok etkileyen unsurlardan biri. İkinci önemli nokta ise saldırı. Saldırı kısmı da savunma kısmı kadar taktiksel. Saldırı yaparken askerlerimizi ve büyülerimizi çok doğru yerlerde kullanmalıyız. Bu arada Royal Revolt 2 deki en önemli özelliklerden birinin de Clash Of Clans’ın ötesinde bu oyunda kendi karakterimizle de savaşa katılıyor oluşumuz. Savaşlarda bizim kontrolünü sağladığımız bir karakter var. Yani kendimiz de savaşıyoruz bu benim en çok hoşuma giden özellik oldu diyebilirim. Üçüncü nokta ise kaledeki inşaatlar ve bu inşaatları geliştirmek… çünkü ne kadar çok gelişmiş bina yaparsak o kadar gelişiyoruz.
royalrevolt2-1024x768.png


Oyunun kısa özetini geçtikten sonra oyundaki çeşitlilikten ve ham maddelerden söz edeyim biraz da. Oyunda altın, mücevher, elmas ve yiyecek var. Yiyecekler bildiğimiz gibi asker üretiminde ve saldırılarda kullanılıyor. Altınlar savaşlardan ve vergilerden geliyor. Mücevher ve elmas oyundaki bazı inşaat ve askerlerin çabuk yapılmasında kullanılıyor. Royal Revolt 2 online olarak başkalarıyla oynanabilen ve mücadele edilen bir oyun. Yine oyunun içinde ittifak sistemi mevcut. Çok detaylı bir savaş mekaniğine ve stratejiye dayalı olan Royal Revolt 2’de yapay zekaya karşı oynamak da mümkün. Grafikleriyle ve atmosferiyle de olağan üstü bir mobil oyun deneyimi yaşatan Royal Revolt 2 mükemmel bir oyun olmuş desek yanılmış olmam muhtemelen.

royalrevolt2-3.jpg


Android, iOS ve WindowsPhone tabanlı cihazlar üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen ve Türkçe dil desteğine sahip Royal Revolt 2 her geçen gün yükselen grafiğini koruyacak gibi duruyor.

Bu başlık altında oyunla ilgili soru veya bilgi paylaşımı yapabiliriz
 

F1kan

Profesör
Katılım
14 Ekim 2016
Mesajlar
3,771
Reaksiyon puanı
1,882
Puanları
113
Yaş
28
Grafikler yanıyor gibi :D
 
Üst