Siteden anlayan biri varsa

Bu konuyu okuyanlar

bambam48

Öğrenci
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Merhaba
Sitenizin mobil tasarımı kullanışlı ve hoş olmuş. Telefondan baktım detaylı inceleme yapamadım ancak fazlasıyla kullanıcı dostu görünüyor aluminyum firmalari içinde mobil websitesi bu seviyede olan fazlada değildir sanırım.
dinamikwebsite.net ekibi.
 

eronis

Müdavim
Emektar
Katılım
25 Mart 2016
Mesajlar
5,389
Reaksiyon puanı
4,382
Puanları
113
Bu sitedeki eksikleri veya tavsiyelerinizi bekliyorum.

Doğal™ Alüminyum LTD
"Siteden anlayan" kişi yada bilir kişi diye kendimi çağırmazdım ama;
Özellikle
Yüzlerce Bitmiş Proje
Yarım Asrın Deneyimi
Binlerce Mutlu Müşteri
Bölümlerini çok açık renkli yapmışsın. Yazılar biraz daha ben buradayım demeli bence. Bir kullanıcının gözünden öneri :)
 
Son düzenleme:

mirinkirin

Doçent
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
358
Puanları
63
Site tasarımı çok iyi ve yanılmıyorsam özgün, ufak tefek sıkıntılar var. İlk gözüme çarpan anasayfada slider üzerindeki yazılar butonlar üst üste binmiş. Keşfet butonu yazının altında kalıyor. Faaliyetlerimiz kısmında alt menü açılıyor, onu fare üzerine geldiğinde tıklamadan da açılacak şekilde yaparsanız daha iyi olur.

Biz Doğal Alüminyum olarak iş merkezi, AVM, ofis, mağaza, kafe, restoran, kültürel ve toplumsal yapılar gibi bir çok alanda Cephe kaplama, ofis bölmeleri, Alüminyum doğrama ve kış bahçesi konularında proje ve uygulama hizmeti sunarız... gibi bozuk cümleler var onları düzeltin.

İş merkezi, AVM, ofis, mağaza, kafe, restoran, kültürel ve toplumsal yapılar gibi bir çok alanda Cephe kaplama, ofis bölmeleri, Alüminyum doğrama ve kış bahçesi konularında proje ve uygulama hizmeti sunuyoruz gibi bir cümle daha iyi. Seo uzmanı tutup daha iyi destek de alabilirsiniz.

Başka gözüme çarpan bir şey olmadı 2 dklık incelememde.
 
Üst