Omar El Kaddouri Trabzonspor'da

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Trabzonspor, Napoli'den orta saha oyuncusu Omar El Kaddouri'yi kadrosuna kattı. Bordo mavili kulüp, 26 yaşındaki oyuncu ile sözleşme imzaladı.

upload_2017-1-31_15-54-1.png


Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcu ile sözleşme imzalayan Trabzonspor, Napoli ile anlaşabilirse transfer devre arasında bitecek, anlaşma sağlanamaması durumunda ise Kaddouri, sezon sonunda Trabzonspor'un yolunu tutacak.

26 yaşındaki Omar El Kaddouri, orta saha pozisyonunda oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Faslı futbolcu, bu sezon 5 maçta Napoli forması giyerken, sadece 40 dakika şans bulabildi.

DEVRE ARASININ HIZLI TAKIMI TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına fırtına gibi giren Trabzonspor, devre arası transfer döneminin de en hızlı takımlarından birisi oldu. Bordo mavili ekip, devre arasında kadrosunu Olcay Şahan, Emanuel Mas, Joao Pereira, Hugo Rodallega ve Carl Medjani gibi isimlerle güçlendirdi.

Kaynak : Omar El Kaddouri Trabzonspor'da
 

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Trabzonspor'un ön sözleşme imzaladığı ve transferini resmen bitirme aşamasında olduğu belirtilen Napolili Omar El Kaddouri Empoli'ye transfer oldu.

Trabzonspor'un prensipte imzaladığı ve transferini resmen bitirme aşamasında olduğu belirtilen Napolili orta saha futbolcusu Omar El Kaddouri Empoli'ye transfer oldu.

Sky Sport'un sosyal medya hesabında El Kaddouri'nin Empoli ile.4.5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

NAPOLİ DUYURDU

Öte yandan Napoli, El Kaddouri'nin bonservisi ile beraber Empoli'ye transfer olduğunu resmen duyurdu. İtalyan basınında ise bu bedelin 1.5 milyon euro olduğu ifade edildi.

EMPOLİ CEPHESİ

Empoli de oyuncuyla 30 Haziran 2021'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kaynak : Trabzonspor'a büyük şok!
 
Üst