Trabzonspor'un stadına Medical Park sponsor oldu

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Trabzonspor'un yeni stadının adı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena oldu.

upload_2017-1-29_16-53-10.png


Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında bugün yapılacak maçın oynanacağı stadının isminin Medical Park Arena olarak belirlendiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapan Şenol Güneş Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta düzenlediği basın toplantısında Şenol Güneş Stadı'nın isim sporunun Medical Park olduğunu açıkladı.

Usta'nın anlaşma ile ilgili açıklamaları şöyle;

"Dünyada da Türkiye'de de isim sponsorluğu hele hele son yıllarda gerçekten kulüpler için hem önemli bir kaynak. Hem de iş birliği yapma adına yola çıktığınızda büyük bir şirket olması gerekiyor. Büyük bir yapı olması gerekiyor ki o işbirliğinin geleceğe katkısı olabilsin.

Benim için de bugün bir enteresan gün. Belki Asbaşkanımız Trabzonspor'u temsil edecek, bende başkan olarak sponsor firmayı temsil edeceğim. Ufak ufak, isim yavaş yavaş duyulmaya başlamıştı. Bugün itibariyle biz burada resmi olarak açıklıyoruz.

Medical Park Arena... Trabzonspor'umuza hayırlı uğurlu olsun. Medical Park ile Trabzonspor'umuz bundan böyle çok güçlü adımlarla geleceğe katkı sağlamak için iş birliği ve stratejik bir beraberlik yapıyor olacaklar. Ben bugün burada hem başkan gibiyim, ama aslında sponsor taraftayım. Medical Park.

Biliyorsunuz Türkiye'nin en yaygın sağlık markası. Yaklaşık 30 hastanesi bulunan Türkiye'deki en büyük sağlık grubunu oluşturuyor. Sporun içinde yıllar yılı Medical Park markasını çok gördük. Trabzonspor ve bir çok kulüple gördük.

Stat ismi ilk defa oluyor. Tekrar ediyorum bu birlikteliğin Trabzonspor'umuza çok güzel şeyler katacağına inanıyorum. Benim başkanlığım dönemine denk gelmesi de bir ilginç tesadüf olmuş oldu"

Kaynak : Trabzonspor'un stadına Medical Park sponsor oldu
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
Kaç para alacaklar bu işten?
 

Son mesajlar

Üst