Yedigöller Milli Parkı'nda Selfie Çeken Telefonunu Suya Düşürüyor!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
l3XXoE.jpg


Türkiye'nin en önemli bölgelerinden birisi olan Yedigöller Milli Parkı'nda selfie çekmeye çalışırken telefonunu suya düşüren kişilere Kültür ve Doğa Derneği Başkanı Muzaffer Yıldırım tepki gösterdi.

Muzaffer Yıldırım tarafından geçtiğimiz günlerde çekilen bir video, yaşanan kirliliği ve ilgisizliği gözler önüne serdi. Yıldırım, bölgeye ziyarete gelen kişilerin selfie çekmeye çalışırken telefonlarını sık sık suya düşürdüğünü ve bölgede kirlilik yarattığını söyledi.

Muzaffer Yıldırım video çektikten sonra yaptığı açıklamada telefonların yanı sıra mangallar, bıçaklar, şişeler ve plastik tabak gibi atıkların da sürekli sudan toplanıldığını belirtti. Vatandaşların çevre temizliğine çok fazla ilgi gösterilmediğini ifade eden Yıldırım, çevrenin çok dikkatsiz bir şekilde kirletildiğinin en iyi örneklerinden birisinin Yedigölller olduğunu söyledi.

Daha Önce Gündeme Gelmişti

Bugüne kadar pek çok kez gündeme gelen ve selfie çeken kişilere tepki gösterilmesine neden olan bu olay, Muzaffer Yıldırım'ın kamerasından bir kez daha gündeme getirildi. Kış mevsimi olması nedeniyle göl buz tuttuğundan dolayı Muzaffer Yıldırım buzu kırarak kısa bir dalış gerçekleştirdi. Sadece daldığı yerden dahi 5 tane telefon çıkarmayı başaran Muzaffer Yıldırım, gölün dibinde çok daha fazla telefon gördüğünü ancak mevcut şartların tüm telefonları toplamak için yeterli olmadığını söyledi.

Muzaffer Yıldırım tarafından yapılan açıklamalar sonrasında özellikle selfie çekenlere yönelik sosyal medya üzerinden oldukça ilginç ve komik paylaşımlar yapıldı.

 
Üst