Fenerbahçe'den Yeni Transfer

Bu konuyu okuyanlar

Entürkteynment

Doçent
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
186
Puanları
43
İlk transferini Karavaev ile yapan Sarı-Lacivertliler, bombayı 22 yaşındaki milli oyuncuyla patlattı. Stoper, sağ bek ve ön libero bölgelerinde oynayabilen başarılı futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf’a 1 milyon Euro (4 milyon TL) ödenecek. Kaan Ayhan’ın, en kısa zamanda İstanbul’a gelip 4 yıllık imzayı atması bekleniyor. - Fenerbahçe
5077493.jpg

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın uzun süre istediği bir yıldızı renklerine bağlayarak Ocak transferindeki flaş adımını attı. Sarı-Lacivertliler, son dönemde A Milli Takım formasını da giymeye başlayan gurbetçi Kaan Ayhan’ı bitirdi. 22 yaşındaki futbolcu için Fener’in Fortuna Düsseldorf’a 1 milyon Euro (4 milyon TL) bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Kanarya’nın yeni yıldızının normalde hafta başında Türkiye’ye ayak basacağı, ancak birçok transfer gibi kötü hava koşullarına takıldığı belirtildi. Kaan Ayhan’ın en kısa zamanda gelip 4 yıllık resmi sözleşmeye imza atması planlanıyor.

Advocaat’ın yeni jokeri

1.85 boyundaki Kaan Ayhan’ın asıl mevkisi stoper, ancak hem sağ bekte hem de ön libero bölgesinde oynayarak fark yaratıyor. Bu sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla 10 lig maçına çıkan milli yıldız 1 gole de asistiyle katkı sağladı. Fenerbahçe’nin yeni transferini hocası Dick Advocaat’ın ‘joker’ olarak kullanıp yavaş yavaş ‘ideal kadroda’ kendisine yer açması bekleniyor.

Altyapısı Schalke

Almanya’da Schalke altyapısında yetişen Kaan Ayhan, daha sonra kiralık olarak E.Frankfurt’a gitti. Sonra tekrar Schalke’ye dönen genç futbolcuyu Fortuna Düsseldorf bonservisiyle birlikte aldı. Terim’in ve kurmaylarının yakından takip ettiği gurbetçilerden biri olan 22 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım’a yükselerek zirvelerinden birini yaptı.
Kaynak:Fanatik
--- Gönderi Güncellendi ---
Dolar ve euronun bu kadar yülselmesi takımları oldukça kötü etkileyecek. 1 e alıyorsun ama 4 ödüyorsun.
 

Bepob

Müdavim
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
83
Bence yalan haber fenerin stopere ihtiyacı yok 5 senedir orta sahasız yaşıyoruz eğer ki stopere harcamışlarsa parayı istifa etsinler artk
 

Entürkteynment

Doçent
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
186
Puanları
43
Sağbekde de oynayabiliyor. Şenere alternatif olması için olabilir.
 

alyattes

Öğrenci
Katılım
21 Ocak 2017
Mesajlar
32
Reaksiyon puanı
8
Puanları
8
Yaş
73
Hollandalıdan hayır yok...Sener'i kesebilir...
 

Entürkteynment

Doçent
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
186
Puanları
43
Alınmamış,klüpten yalanlama geldi.

"Bugün yazılı ve görsel basında yer alan, Kaan Ayhan’ın kulübümüze transfer olacağına dair haberler yalandır. Bahse konu oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır. Söz konusu haberler, menajer kaynaklı yalan haberlerdir. Bu tür haberlere kamuoyu tarafından itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

Fenerbahçe
 

Son mesajlar

Üst