Karabükspor Galatasaray Maçı Ne Zaman? Galatasaray’da İlk 18 Belli!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
vXGnj4.jpg


Süper Lig'de Karabükspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Yarın karşı karşıya gelecek iki takım yaptıkları son antrenman ile maç saatini beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren sezonunda yarın oynanacak karşılaşmalar ile 18. Haftasına girecek. Geçtiğimiz hafta ikinci yarı dönemin ilk maçları oynanırken, Galatasaray ilk maçta aldığı 3 puan ile iyi bir başlangıç yapmıştı. Bu hafta ise yine zorlu bir deplasmanda, zorlu bir bir maç oynayacak Galatasaray, Karabükspor’a misafir olacak. Galatasaray’da özellikle maça gidecek kafile merak edilirken Lukas Podolski de kafilede yer aldı. Podolski’nin hafta arasında Japonya’ya gideceği oldukça konuşulmuştu.

Galatasaray’ın Kardemir Karabükspor karşılaşması için Karabükspor kafilesinde yer alan isimler ise şöyle;

Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever.

Karabükspor Galatasaray Maçı Kaçta Başlayacak?

Karabükspor Galatasaray karşılaşması yarın 19.00 itibari ile başlayacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmada henüz ilk 11’ler belli değil.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Bu maç berabere biter bence.
 
Üst