Gümüşhanespor Trabzonspor Maçı Kaç Kaç Bitti? İşte Grupta Son Durum

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
kGDY5J.jpg


Ziraat Türkiye Kupası H grubu mücadelesinde Gümüşhanespor kendi evinde Trabzonspor'u ağırladı. Özellikle gruptaki puan durumu ve sıralama nedeniyle Trabzonspor’un mutlaka kazanması gereken bir 90 dakika oynanırken iki takım sahadan 0-0 beraberlik ile ayrılarak bir puan aldı.

Oynanan karşılaşma sonrasında üst tura çıkma şansı oldukça sonra giren Trabzonspor'un gruptan çıkamayarak gruplarda turnuvaya veda etmesi söz konusu.

Trabzonspor’un Grubunda Son Durum Ne?

Oynanan maçların ardından grupta oluşan son durum ise şöyle oldu;

Atiker Konyaspor 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puanla grup lideri olmayı başardı ve aynı zamanda gruptan çıkmayı garantiledi.

İkinci sırada yer alan Gümüşhanespor ise 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve bir yenilgi alarak 8 puan topladı.

Trabzonspor ise 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6 puana ulaştı.

Son hafta oynanacak karşılaşmalar gruptan çıkacak ikinci takımı belirleyecek. Trabzonspor'un oynayacağı son karşılaşmadan 3 puan alamaması halinde gruptan çıkması söz konusu olmayacak. Aynı şekilde Gümüşhanespor’un 3 puan alması halinde Trabzonspor'un oynayacağı maça bakılmaksızın Atiker Konyaspor ve Gümüşhanespor gruptan çıkan ilk iki takım olacak.

Maçı Tepelerden İzlediler!

Gümüşhanespor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada özellikle taraftarların maça yoğun bir ilgi gösterdiği görülürken taraftarların bir kısmı stadyum çevresindeki dağlık alanlardan maçı seyretmeyi tercih etti.
 
Üst