Bitirme Projem Var Lütfen Yardım

Bu konuyu okuyanlar

ozgunat123

Öğrenci
Katılım
24 Aralık 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim malum okulu bitirmem için bitirme projesi yapmam lazım. 2 gündür düşünüyorum fakat aklıma gelen projelerin hepsi saçma geliyor sizden yardımlarınızı bekliyorum. C#, PHP, VB farketmez bir program yapmam lazım ve bu program piyasada olmamış , olmuş yada tutunamamış olursa benim için daya iyi olur. Her bir yorumunuz benim için çok değerli arkadaşlar.
 

errno

Doçent
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
694
Reaksiyon puanı
567
Puanları
93
Merhaba,

1- Şifreleme katalogları/algoritmaları üzerine çalışabilirsin. Ve bunun içinde programlar yazabilirsin. Piyasada sağlam "Kleopatra" adlı bir program var.
Bu program başarılı bir şekilde anahtar/anahtarlar yöntemi ile şifreleme yapmaktadır. Bunun yanısıra ayrıyeten OpenPGP/GnuPG konusunda piyasada kullanabileceğin kütüphanelerde var. C#'ta kendi yazdığın arayüzler ve kullanabileceğin kütüphaneler ile şifreleme üzerine gelişmiş bir program yazabilirsin. Şu an bence fikir açısından fena değil.

2- SQL içerisinde C# aracılığı ile birçok yararlı Assembly (kütüphaneleri veya kütüphane) oluşturduğunu düşün. bunu bir program haline getirebilirsin.

3- Test Driven Development üzerine Visual Studio veya diğer derleyiciler için gelişmiş eklenti yazabilirsin.

Şimdilik sadece şu an için düşünüp yazdıklarım.

Saygılarımla.
 

Manchikof

Öğrenci
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Hocam sen geleceğin yazılımcısı/bilgisayar mühendisi olacaksın. Kendin daha fazla uğraşsan olmuyor mu? Ağır gelecek ama ülke senin gibi düşünen elemanlarla gelişmez. Kendine biraz çeki düzen vermen temennilerimle...
 
Üst