Trabzonspor PFDK'ya Sevk Edildi

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,060
Puanları
113
Trabzonspor ile birlikte 3 Süper Lig kulübü disiplin kuruluna sevk edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının ardından TFF, disiplin kurulu sevklerini gerçekleştirdi. Trabzonspor, Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Trabzonspor'un yanı sıra Konyaspor saha olayları, Adanaspor ise çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

İşte alınan kararlar:

1- ADANASPOR A.Ş. Kulübü'nün 24.12.2016 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş.-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- ATİKER KONYASPOR Kulübü'nün 25.12.2016 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR-ATİKER KONYASPOR Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 26.12.2016 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
 

fragger

Exemplary Сasual Dating Genuine Females
Cezalı
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,060
Puanları
113
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Adanaspor'a 100, Trabzonspor ve Atiker Konyaspor'a da 15'er bin lira para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile oynadığı maçta taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratta bulunmasından dolayı Adanaspor'a 100 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Trabzonspor ve Atiker Konyaspor'a da taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15'er bin lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

PFDK'nın, Bolusporlu futbolcu Mamadou Diarra ile Şanlıurfasporlu futbolcu Berkay Can Değirmencioğlu'na üçer maç men, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkurt Tutu'ya da 21 gün hak mahrumiyeti ve 13 bin lira para cezası verdiği belirtildi.

Şanlıurfaspor'a 36 bin, Mersin İdmanyurdu'na 10 bin ve Ümraniyespor'a da 5 bin 250 lira para cezası uygulandığı duyuruldu.

Haber10
 
Üst