Akyazı Stadı'nın açılış tarihi belli oldu

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Trabzonspor, Akyazı Stadı'nın 18 Aralık pazar günü açılacağını açıkladı.

ttt_1.jpg


Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Özlemle beklediğimiz Akyazı’daki yeni stadyumumuzun resmi açılışı, 18 Aralık (Pazar) günü Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek.

CzjzQFyWgAE3Tgl.jpg


Bütün taraftarlarımızın davetli olduğu açılış etkinliğimiz saat 18:30’da başlayacak. Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani başta olmak üzere Katar’dan konuklarımızın da protokolde bulunacağı açılışta, dünden bugüne Trabzonsporumuza emek vermiş başkanlarımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız ve teknik direktörlerimiz de yer alacak. Saat 17:30’da Avni Aker’den büyük bir kortej yürüyüşü ile başlayacak açılış programı, kortejin yeni stadyumumuza girişi ile devam edecek. Stadyumumuzdaki programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları, havai fişek gösterileri, gösteri maçı ve Mazlum Kiper’in anlatımıyla kulübümüzün elli yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış özel görüntüleri içeren bir video mapping yer alacak.

Etkinliğimiz tüm taraftarlarımıza açık ve ücretsizdir. Açılışımıza özel hatıra bileti, giriş esnasında stadyum kapılarında dağıtılacaktır. Kapılar 17.00’da açılacaktır.

Bu görkemli gecemize tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."
 
Üst