Ayın Enparalılarına Babil.com’da 25 TL indirim!

Bu konuyu okuyanlar

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
0d8e2e0b1b19e7be19dfbbbc510bbe4a.jpg

Efsane kampanya Ayın Enparalıları için geri döndü! Siz de Aralık ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun, 1-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Encard’ınızla Babil.com'dan tek seferde yapacağınız ilk 50 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL indirim kazanın!

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Enpara.com müşterisi olmanız,1 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında Encard’ınızlawww.babil.com’dan veya Babil.com mobil uygulaması üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapmanız,Alışveriş yaptığınız tarihten bağımsız olarak, Aralık ayı içinde (ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.

Kampanya kapsamında kazandığınız indirim tutarı, 9 Ocak 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nasıl ‘Ayın Enparalısı’ olabileceğinizi öğrenmek ve ‘Ayın Enparalısı’ uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Kampanya 1-31 Aralık 2016 tarihleri arasındawww.babil.com veya Babil.com mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişler için geçerlidir.Kampanya sadece Encard ile yapılan alışverişler için geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri veya para transferi yöntemleri (ör: PayPal, EFT, havale) ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.Kampanya sadece tek seferde yapılan ilk 50 TL ve üzeri alışveriş için geçerlidir. Kampanya boyunca tek seferde birden fazla 50 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumda, sadece yapılan ilk alışveriş için 25 TL indirim kazanılır. 50 TL’nin altında alışveriş yapılması durumunda ise, ay boyunca yapılan alışverişlerin toplamı 50 TL’yi aşsa bile kampanya kapsamında indirim kazanılmaz.Kampanyadan sadece Aralık ayı içinde (alışveriş tarihinden bağımsız olarak, Aralık ayının son gününe kadar) ‘Ayın Enparalısı’ olan müşteriler faydalanabilir. ‘Ayın Enparalısı’ olmaya hak kazanılan tarihten önce kampanya kapsamında yapılan alışveriş kampanyaya dahil edilir.Kampanya kapsamında alışveriş yapan ancak Aralık ayı içinde ‘Ayın Enparalısı’ olmaya hak kazanamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. ‘Ayın Enparalısı’ ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.Kampanya kapsamında kazanılan indirim 9 Ocak 2017 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesaplarına yatırılır ve indirim kazanan müşteriler aynı gün gönderilen bir SMS ile bilgilendirilir.Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya ürünlerin iptal veya iade edilmesi ve bu iptal/iade sonrasında alışveriş tutarının 50 TL’nin altında düşmesi durumunda, ilgili alışverişten indirim kazanılmaz. Kampanya kapsamında indirim kazanmış bir alışverişin 9 Ocak 2017’dan sonra iptal/iade edilmesi ve ilgili alışveriş tutarının 50 TL’nin altına düşmesi durumunda ise, kazanılan indirim tutarı Enpara.com Vadesiz TL hesabından geri tahsil edilir.Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti 0850 288 42 40 numaralı Babil.com Müşteri Destek Hattı’na iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürünlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Enpara.com - Masrafsız Ücretsiz Dijital Bankacılık
 

alyattes

Öğrenci
Katılım
21 Ocak 2017
Mesajlar
32
Reaksiyon puanı
8
Puanları
8
Yaş
73
Ayın ENPARA'lısı olmak bir sorun....Eski havası yok ENPARA'nın...
 
Üst