Ttnet sözleşmesini nasıl iptal ettirebilirim?

Bu konuyu okuyanlar

Pivon

Öğrenci
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Merhaba arkadaşalar 3 senedir ttnet abonesiyim artık dolandırılmak bıktım.ttneti kapattırmak istedim fakat net babamın üzerine olduğu için ona söyledim oda bu yaz sözleşmeyi yeniledim dedi.nasıl kapattırabilirim bu illeti?
 

K46

Asistan
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bulunduğunuz yerdeki telekom müdürlüğüne gidip dilekçe dolduruyorsunuz, sözleşmeden doğan indirimleri (yada sözleşmede başka tuzaklar (iptal cezası vs. varsa) ve geçmişe yönelik tüm faturaları ödüyorsunuz.) kapatıyorlar. Ortalama 1 gün sonra telekomdan sizi arayıp yarım saat yalvarıyorlar kapattırmayın efendim, siz şöyle özel müşterimizsiniz, böyle iyisiniz filan diye... Yok fiyatlar çok cazipti vay efendim şöyle kaliteli hizmet böyle bilmemne birsürü zırvalıyorlar ama kararlı olun. Bütün rahatsızlıklarınızı açık açık belirtin ve kanmayın.
 

senar1st

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
2,551
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
gözlerinin yaşına bile bakmam. 1 ay sonra doluyor sözleşmem:) Kurtuluyorum onlardan.

Bir daha tahakkuk imzalarsam iki olsun.
 

Cbox

Doçent
Katılım
26 Ocak 2011
Mesajlar
789
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Hacılar bende bıktım artık,şu sürekli kopmalar varya artık son 1 aydır deliricem yav.2Senelik ttnet kullanıcısıyım hayatımda ilk defa internet kopmalarıyla tanıştım,bazen gidip 1 gün boyunca gelmediği oluyor.Son gaz interneti kullanan ben şuanda gerçekten sıkıldım bu durumdan.
 

mas7er

Öğrenci
Katılım
19 Ekim 2009
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Bende bugün kapattırıyorum .. Hızımı düşürmelerinden bıktım .. Modem arayüzünden bakıyorum düşürüyorlar 2 -3 defa arıyorum takrar arttırıyor 2 hafta sonra gene düşürüyor .. çocuk oyuncağı gibi bunlarla mı uğraşmak zorundayım ben
 

mkutay

Öğrenci
Katılım
2 Haziran 2009
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben de bıktım bu heriflerden. adamlar kene gibi kardeşim, 1 yıldır uğraşıyorum, kapatmak için bir türlü başaramadım.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
sözleşmem bitti internet üzerinden 24 ay tahütlü kanpanya değişikliği yaptım 7 ay sonra tahüt bitiyo ıslak imza olmadığı için sözleşmeyi iptal edersem geriye dönük indirim farkını ödermiyim ceza talep ederseler tüketici heyetine başvurup cezayı iptal ettirebilirmiyim
 

Son mesajlar

Üst