MC TV "Mobility Channel" yayınına başladı! Frekans Bilgileri burada!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Mobility Channel ismiyle yeni bir TV kanalı kuruluyor.. Kanalın başında kimler olacak, yayın hayatına ne zaman başlayacak.. İşte merak edilenler..

24032011141716.jpg


Uluslararası bir yatırım grubu ile reklamcı Ömer Yılmaz ortaklığı ile kurulan Mobility Channel test yayınına başladı. Yeni kurulan şirketin yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü Ömer Yılmaz. Kanalın genel yayın yönetmenliğini Emre Eren, Şef Editörlüğünü ise sektörun önde gelen isimlerinden Okan Altan yapacak.

MC TV "Mobility Channel" test yayınına başladı!

Tüm konuları hareketlilik kavramının etrafında toplanan dünyanın ilk uluslararası tematik kanalı, 22 Mart 2011 akşamı Turksat 3A uydusu, frekans 12562, polarizasyon Vertical, kapsama Batı, symbol rate 25000, FEC 5/6 üzerinden test yayınına başladı.

Stop&Watch yani Dur ve İzle sloganıyla yola çıkan MC TV, ana sektör olarak otomotivi takip ederken, deniz, hava, ağır ve raylı taşıtlarla da ilgileniyor.

Hareket etmenin özgürlük olduğunu bilen, insanoğlunu hak et ettiren ve hereketli bir yaşam tarzını kabul eden herkesin televizyonlardaki ilk durağı olacak olan Mobility Channel, Almanya Frankfurt’taki merkez üssünden tüm Avrupa ve Türkiye’ye hareketliliğin keyfini taşımaya başlıyor.

Otomobillerin keyfi kadar otomotiv endüstrisinin iç işleyişini ve hazırladığı ürünleri tüketicinin gözünde değerlendiren Mobility Channel’da dört tekerlilerin yanında iki tekerliler de “gaz açacaklar”…

Dünyanın dört bir tarafından 100’e yakın muhabiri, farklı programları, izleyici ile iletişim kuran blogları ve diğer bilgi kaynaklarının yanında, ayrıca hareketlilik üzerine eğlence programları da gösterecek olan MC TV, sık sık mobilite kavramına hizmet eden uluslar arası markaların yöneticileri, sanayinin içinden analistleri ve ünlü gazetecileri, izleyicileriyle buluşturacak.

“Ride On Time”
Mobility Channel

frekans 12562, symbol rate 3375

© MEDYATAVA-2011
 

ATmaCA53

Müdavim
Katılım
21 Nisan 2009
Mesajlar
3,993
Reaksiyon puanı
35
Puanları
0
Hayırlı olsun karakolda bu kanalı takip ediyorum
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Kanal "Samanyolu Grubu"na devredildi.

Yönetim kurulu'nun aldığı karar sonucu, içinde bulunduğumuz şartlar ve bir takım problemler sebebiyle, Mobility Channel başka bir yayın grubuna devredilmiştir. Bu sebeple kanalın akıbeti ve yayınlanacak içeriklerin tüm insiyatifi Mobility Channel'ı devralan yayın grubunda olacaktır. Yaşanan bu süreç nedeni ile Mobility Channel'ı bugüne kadar takip eden,bizlere verdiği destek ile ne denli doğru bir iş yaptığımızı gösteren herkese teşekkür ederiz.

https://www.facebook.com/mobilitylive
 

ADRENALİN-1

Doçent
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
686
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0


Uluslararası bir yatırım grubu ile reklamcı Ömer Yılmaz ortaklığı ile kurulan, tüm konuları hareketlilik kavramının etrafında toplanan dünyanın ilk uluslararası tematik kanalı Mobility Channel, Samanyolu Yayın Grubu’na devredildi.

İşte kanaldan yapılan açıklama:

“Yönetim kurulunun aldığı karar sonucu, içinde bulunduğumuz şartlar ve bir takım problemler sebebiyle, Mobility Channel başka bir yayın grubuna devredilmiştir. Bu sebeple kanalın akıbeti ve yayınlanacak içeriklerin tüm insiyatifi Mobility Channel’ı devralan yayın grubunda olacaktır. Yaşanan bu süreç nedeni ile Mobility Channel’ı bugüne kadar takip eden,bizlere verdiği destek ile ne denli doğru bir iş yaptığımızı gösteren herkese teşekkür ederiz.”


KAYNAK: ALI AYDOGDU
 

hakan_25

Öğrenci
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
63
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
olan tematik kanallara oluyor Airport tv start tv ve daha aklıma gelmeyen bi dolu yokolan tematik kanal ama sadece Yaban Tv iyi tutundu geçen baktım 6 yaşında kanal ...
 

celalim93

Doçent
Katılım
2 Mayıs 2011
Mesajlar
931
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
severek takip ettiğim bir kanaldı kötü mü oldu iyi mi oldu zaman gösterecek
 

friendly

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
MC TV ilk yayınını gerçekleştirdi.

90451-yeni-bir-kanal-daha-yayin-hayatina-basladi-190-130.jpg


Samanyolu Yayın Grubu’nun yeni kanalı MC TV bugün yayın hayatına merhaba dedi.

Bir süredir test yayınlarıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan MC TV, Samanyolu Yayın Holding’te gerçekleşen açılış töreniyle yayın hayatına başladı.

Kadın ve aile çizgisindeki yayınlarıyla ve "hayatın aynası” sloganıyla televizyon dünyasına giriş yapan MC TV, tüm aile bireylerini ekrana çekmeyi hedeflediğini ve gençlere öncülük eden bir TV kanalı olacağını ifade etti.

Kaynak
 

XAFER37

Müdavim
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
1,331
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
MC nin açılımı ne acaba hayırlısı olsun.
 

Oqunes

Asistan
Katılım
18 Kasım 2010
Mesajlar
266
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Samanyolu'ndaki fiyaskolar burada da devam etmez inşallah :D
 

administrator

Asistan
Katılım
10 Ağustos 2012
Mesajlar
487
Reaksiyon puanı
47
Puanları
28
samanyolu tv 'de ne var yoksa tekrarlarını yayınlayan gereksiz mi gereksiz bi kanal umarım en kısa sürede kapanır :hammer:
 
Üst