V9 Web Portalı Nasıl Kurtulurum

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evrything diye bir arama programı var.v9 diye arat ve çıkanları sil
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
başlat menüsüne girin denetim masası var ona tıklayın ve programlar yazıo oradan kaldırın
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer hala probleminiz devam ediyorsa C:\Users\YILDIZ\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions daki 22 ile başlayan dosyayı silin kesin düzelir
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
chrome için yukarıdakiler işe yaramıyorsa;

ayarlar -> başlangıçta yazan yerin altında butonlardan belirli bir sayfa veya sayfaları aç ->sayfaları ayarla linkine tıklayın ve silin.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ctrl+shift+a ya basın karsınıza gelen ekranda eklentilere tıklayın ordan v9 u kaldırın deyin kurtulun :)
 

muratflash

Müdavim
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,809
Reaksiyon puanı
510
Puanları
113
Birde Chrome tarayıcısında bu v9tr kendini eklentilere gizliyormuş özelliklede flash player eklentisine önce flash player chromedan devre dışı bırakın o olmazsa eklentilerinizi teker teker devre dışı bırakarak hangi eklentide gizliyse bulup kaldırın..
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzantılarda flash player olarak görünüyor onu kaldırdım sorun gitti:)
 

jamels

Öğrenci
Katılım
19 Nisan 2008
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar bu yöntem kesin çözüyor sorunu. HomePageUnLockFree.reg proğramını çift tıklayıp 2 defa evet diyorsunuz ve kilit açılıyor.

fakat önce bir metin belgesi oluştur diyorsunuz. metin belgesinin içine mavi renkli metni olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorsunuz. daha sonra kaydederken adını HomePageUnLockFree.reg diye kaydediyorsunuz. daha sonra bu dosyaya çift tıklayınca kilit açılıyor.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"HomePage"=dword:00000000
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bılgısayarımdan yerel dısk c ye gırın karsınıza ınternet explorer dosyası cıkacaktır saga tıklayıp kopyalayın ana sayfaya donup saga tıklayıp yapıstırı secın eskı belalı expolerer ınızıda sılın kolay gelsın
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
google chrome silme uzantısına (tam geçmişi göstere gelin sol üstte geçmiş yazısının altında uzantılar yazısı var tıklayın ve V9 DAHİL BİLMEDEN KURDUĞUN BÜTÜN PROGRAMLARDAN TEK TEK İSTERSENİZ KALDIRABİLİRSİNİZ :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet explorer sağ tıkla özelikler hedef yazan yerde wap adres yazar orayı silin google yazın uygula diyin oluyor tbi bu win 7 ye göre
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım buda kalıcı değilki pc aç kapa gine aynı sorun
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
crome ayarlar uzantılardan flash player ı kaldır ,sil . Flash player diye ad koymuşlar flashla alakası yok
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben yapıyorum oluyor ama bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yine aynı illetle karşılaşıyorum 3 tarayıcımda da :(
 

Dr.Yunus

Asistan
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
162
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar bu birde 22find var normal regeditle sayfayı değiştirmeyle falan değişmiyor . exe dosyasıyla pc başlangıcında yine eklentiyi kuruyor bütün tarayıcıları kaldırın regeditten v9tr taratın bilgisayardanda aynı şekilde cclenar varsa başlangıçta başlatılanda v9tr.exe dosya konumunu açın silin herşeyi yeniden başlatıp orjinal sitelerden yükleme yapın . bende katılımsız bi chrome den bulaştırdım ama çok illet bişeymiş adamlar nasıl yapmışsa sağlam yapmışlar eğer kurtulamayan olursa ben bu illete bulaştım başkası uğraşmasın isterim skype den ekleyin yardımcı olabilirim ynsdere
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
C:\Documents and Settings\**** kullanıcı adınız****\Application Data\Adobe
windows xp kullanıcıları bilgisayarımdan bu adrese girsin orda v9 ile ilgili dosyalar saklı onları silin yoksa tekrar kendini yeniliyor.
 

musti1633

Öğrenci
Katılım
28 Nisan 2013
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
"C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Adobe" klasörüne gidin ve 2 klasör haricindeki bütün exe li dosyaları silin. Düzelecektir.
Adobe pc başlangıcında her başladığında direk olarak aktif ediyor v9 u. Adobenin içinde gizlenerek bunu sağlıyor
 

poster

Öğrenci
Katılım
11 Kasım 2009
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Baktım ki bu illet bir çok vatandaşımızın canını sıkmş Bizde çözüm yazalım dedik.

Arkadaşlar yazacağım çözüm kesin çözümdür, olmaz ise paranız iade

Goog chorome için ayarlar uzantılar tıklayın genelde flash player simgesi altında saklanıyo şerefsiz, ve silinemiyor silmek için flash player simgesi altın da kimliği yazması lazım kimlik : ihholchniekclalofdjihdebceefmiba buna benzer bişi olması lazım bu kimliği kopyalayıp başlat çalıştır dan regedit yazarak regedit ekranını çağırıyoruz ekranda Türkçe kullananlar için bilgisayar ingilizce kullananlar için computer i seçiyoruz, Üsteki menüden Düzen tıklayıp Bul seçeneğini açıyoruz ve kopyaladığımız kimliği kutucuğa yapıştıdıktan sonra sonrakini bul yada ara butonuna tıklayarak aramayı başlatıyoruz, Büyük olasılıkla google chrome klasörü altında sizin kopyalayıp yapıştırdığınız kimlik bilsi ile adlandırılmış klasör seçili olarak arama tamamlanmış olacaktır, bu klasörü korkmadan delete tuşuna basarak silin ve silmeyi evet diyerek onaylayın, ve regedit i kapatın , Büyük ihtimalle diğer tarayıcılarada bulaşmış olan bu illetten tek seferde kurtulmuş olacaksınız, Herkese sağlıklı mutlu yarınlar dileğiyle huzurlu bir internet ortamı diliyorum, Saygılarımla. Artık bir reklamı çok görmezsiiniz. Turgay uludağ 05365272516 www.Alsatexpress.com
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
poster arkadaşım saolasın sonunda sayende oldu emeğine sağlık
 

cuhadar

Doçent
Katılım
11 Ağustos 2007
Mesajlar
969
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
Bunu yazan mühendis kör olsun.

Ne bu yahu her bilgisayarda var herhalde. Allahtan bir proğram yüklerken ana sayfa değiştiriyormu, eklenti yüklüyormu ince eleyip sık dokuyanlardanım.

İyi ki de öyle yapıyorum yoksa anasayfamız bir kere gider bir daha döndürmek te zor olur.

bir de rastgele indirme sitelerinden indirirseniz de aynısı oluyor. En iyisi kendi orjinal sitesinden indirmektir.
 

Shadey

Öğrenci
Katılım
29 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar;
4 gündür bu http://tr-v9.net/ lanetiyle uğraşıyorum bu forumdaki yazılanların hepsini yapmıştım tekrardan teker teker herkezin önerisini denedim fakat nafile.

***
Google chorome Ayarlar sekmesinde girdiğimde sayfa 5 saniye içerisinde kapanıyor. Sayfa kapanmadan ana sayfamı değiştiriyorum arama motorlarının hepsini google hariç siliyorum http://tr-v9.net/ ile alakalı hiç bir şey bırakmıyorum. Ama Tarayıcıyı tekrardan açtığımda tekrardan ilk olarak www.aramax.com.tr olarak açılıyor ve peşine http://tr-v9.net/ adresine geçiyor.

***
Tarayıcılarımın hepsinin dosyalarını teker teker gezdim çözüm yine yok.

***
Denetim masasından Program Varsayılanlarını Ayarla kısmından gereksiz tüm programları sileyim dedim Windows'un temel kurulumları, flash playerler, winamp, ie, google chorome, windows media player anakart, ekran kartı, ses kartı vb programlar hariç hiç bir progrma kurulu değil yine olmadı.

***
SON OLARAK FORMAT ATTIM YİNE OLMADI DİYECEĞİM AMA İNANMAYACAKSINIZ.

Evet Format attım Bilgisayarımı kurdum sadece Driverlerini kurdum google chorome yi kurdum LANET YİNE GELDİ yardım edebilecek varsa uzaktan bağlantı kurabiliriz veya 0542 848 36 01 [email protected] LÜTFEN YARDIM EDİN.
 

RedDevil

Müdavim
Katılım
29 Kasım 2008
Mesajlar
1,458
Reaksiyon puanı
19
Puanları
38
Sorun chrome'dan kaynaklı gibi. Gmail hasabınız açık tarayıcıyı kullanıyorsanız eklentiler, girdiğiniz web siteleri, sık kullanılanlar, şifreler kayıt ediliyor. Sizde hesabınızı aktif edince tekrardan sisteme bulaşıyor. Önerim tarayıcıları kurarken yedekleri geri yüklemeyin.

"Malwarebytes Anti-Malware", "EmsisoftEmergencyKit-Anti-Malwere", "Spybot Search & Destroy 1.6(bulamaz isen yüklerim)" bu programlar ile tarama yapınız. Diyelim bunlarla olmadı "Combofix" kullanın.
 
Üst