Firma faresi ve erişim engelleme

Bu konuyu okuyanlar

firmafaresi

Öğrenci
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba,

www.firmafaresi.com un sahibiyim. Sitemiz dün sabah itibariyle erişime engellenmiş gözüküyor. Gözüküyor diyorum bu yasak sadece TTnet üzerindenmiş gibi duruyor bunu da anlamadık. Site açılışında mahkeme kararı falan filan yazıyor, ama dediğim gibi yasak sadece TT net üzerinden gibi .

Öncelikle böyle saçma bir şey nasıl oluyor ? Eğer ki mahkeme kapatma kararı aldıysa dün siteye TR den nasıl 3000 kişi girebiliyor ?Sadece TTnet mi yasaklıyor ? Eğer yasak yoksa bu nasıl oluyor ?

Farzedelim yasaklandık ? Bu nasıl oluyor ? 5651 sayılı kanun gereği web 2.0 düzeninde ortam sağlayıcı gibi davrandık ama yasa gereği yer sağlayıcıyız, şimdiye kadar da kanunla ya da devletle köşe kapmaca oynamadık, yasanın zorunlu kıldığı hallerde işbirliğine yakın durduk, “uyar/kaldır” prensibi ile uzlaşarak çalıştık. Yeri geldi mahkeme gıyabımızda yargıladı biz de tekzip yayınladık.

Hadi tüm bunlar oldu ; bu durumu nasıl aşarız ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Nereye başvuracağım ? Ne yapacağım ?
Bunun bir format dilekçesi var mı ? örneği falan ?

Teşekkürler
 

firmafaresi

Öğrenci
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
burası da yakın zamanda yasaklandı nasıl açıldı süreci bilen yok mu ?
 

Bekçi

Doçent
Katılım
16 Aralık 2010
Mesajlar
579
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Kapandığına emin misiniz ? Şuan gayet iyi açılıyor. Reklam kokan hareketler !!!
 

firmafaresi

Öğrenci
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Keşke öyle olsa ama doğru değil yasak şu an sadece TTnet üzerinde gibi duruyor, reklam peşinde değilim viral iyi gidiyoruz çizgime de bana da yakışmaz. neyse teşekkürler

teşekkürler
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ttnet kullanıcıları ktunnel kullanarak siteye girebiliyor...selamlar
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
TTNET kullanıcısıyım bu siteyi düzenli takip ederim. Evet evet siteye erişim engelli
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ülkede Altay milli tank projesi Ana yükleyici Koç grubu şirketi OTOKAR tarafından yapılıyor.Firma faresi OTOKARI çok iyi bilir.Yazılanlar, çizilenler, genel müdür yardımcısı, insan kaynakları müdürü ve çalışanLarın birbiriyle konuşup, birbirlerine salladığı ve bütün bunların olduğu insanları etkileyen bir Wep sitesi.Milli proje HÜKÜMET ve KOÇ GRUBU tarafından önemli.DAHA YAZAYIMMI?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yani Otokar mı siteyi kapattırdı? Bunu mu demek istiyorsun?
 

conquistador

Asistan
Katılım
19 Mayıs 2012
Mesajlar
271
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Mahkeme kararı henüz size tebliğ edildi mi bilmiyorum. Ancak tebliğ yapıldıktan sonra harekete geçmeniz daha mantıklı olur gibime geliyor. TR'den aldığınız ziyaretlere gelince bildiğim kadarıyla gsm operatörleri üzerinden yapılan bağlantıda (3g, edge, vb.) o tür yasaklar etkili olmuyor. Ayrıca yukarıda söylendiği gibi proxy veya VPN kullanılarak da girilebilir.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu site benim calistigim yer hakkinda da yalan yalnis negatif yorumlar iceriyordu. Herhangi cekemeyen bir calisanin yillarini vermis koklu bi sirketi gercekligi olmayan iftiralara suclamasina nasil izin verdiklerine sasirmistim. Yaan bilgilerim dogrulugu teyit edilmeden yayimlanmamali
 
Üst