TTNet Hat/Adsl Kapatma ve Ücretlendirme ( 24 ayı geçtim)

Bu konuyu okuyanlar

OnurDmrcn

Öğrenci
Katılım
26 Ağustos 2012
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
TTNet Hat/Adsl Kapatma ve Ücretlendirme ( 24ayı geçtim)

Evet arkadaşlar TTNet hattımı kapatmak istiyorum. Ne kadar ücret öderim?
Heralde bu ilk başlarda 24ay içinde indirimli/hediyeli kampanyalar oluyor. O dönemde çıkarsak indirim yapılan kadar fiyat + modem parasını ödüyormuşuz. Ama benim hikayem şöyle. Ben normal 4GB kotalı interneti 24 ay /2sene:D\ kullandım, hatta dahada fazladır; neyse sonra NET6 paketine geçtim 2-3 ay sonra NET12 paketini kullanmaya başladım. Hala da paketim bu baktım böyle olmucak kapatmayı düşünüyorum.. Yapacağım işlemler nedir? Ne kadar ücret öderim?
 

Vefasiz

Doçent
Katılım
17 Ağustos 2012
Mesajlar
705
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ondan ona bundan ona geçmişsin :D müşteri hizmetlerini arayıp yapdıysan onlar yeterki müşteri istesin her türlü pakete dahil ediyorlar :D Benim arkadaşım en son iş yerim paketi kullanıyordu :D Yani ara sor bence :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
OnurDmrcn Türk Telekom Bölge müdürlüğüne gidiyorsun. Hesapta tüm borcunu kapattırıyorlar. Ama büyük ihtimal müşteri kaybetmemek için seni uğratıracaklar. Ve sana indirim yada 1-2 ay ücretsiz kullanma teklifi yapacaklar. Öyle bir teklif olursa hiç kaçırma birkaç ay bedava kullan sonra gider yine kapattırırsın belki bi indirim daha yakalarsın. (olmaz böyle birsey demeyin forumda bu indirim koparma olayını anlatan bir arkadaş vardı gezin bulursunuz konuyu :=) ... :devil2:
 

OnurDmrcn

Öğrenci
Katılım
26 Ağustos 2012
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Eğer taahhütümüz yoksa belli bir ücret ödemiyoruz sanırım ?
Bilen birileri bilgilendirse iyi olacak.
 

dadaist

Müdavim
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
en son hangi paketteysen o paket üzerinden kullandığın indirimi geri ödersin. başka borcun varsa - ödenmemiş fatura onu da ödersin - hat kapama ücreti 8 tl.
 
Üst