SDN Trabzonspor Kulübü

Bu konuyu okuyanlar

storm61

Müdavim
Katılım
17 Ekim 2009
Mesajlar
1,755
Reaksiyon puanı
12
Puanları
0
Ziyanı yok ön elemeleri geçsinler, biz devam ederiz Alıştık nasılsa :)

UEFA'dan Fenerbahçe'yi diken üstünde bırakan açıklama

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino kura çekimine katılan Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılım durumunun hala değişebileceğini söyledi.

fft64_mf1045034.Jpeg



Kura çekiminin ardından AP'nin sorularını yanıtlayan Infantino,UEFA disiplin müfettişlerinin Fenerbahçe 'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılımı için Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun "şike iddialarıyla" ilgili kararını içeren dosyaların üzerinde çalıştığını açıkladı.

Infantino "Karışık bir dosya ve bizim disiplin organlarımız prosedürü uyguluyor. Ortada büyük bir dosya var. Bu binlerce sayfa anlamına geliyor" dedi. AP, Fenerbahçe 'li yöneticilerin bu konuyla ilgili sorulara yanıt vermediğini de belirtti. HaberdeFenerbahçe 'nin Vaslui'yi elese bile daha sonra kupadan men edilebileceği vurgulandı.

Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1094759&CategoryID=84






 

storm61

Müdavim
Katılım
17 Ekim 2009
Mesajlar
1,755
Reaksiyon puanı
12
Puanları
0
Sadri Şener Burak Yılmaz'a prim verecek

Eski kulübüne icra davası açan Galatasaraylı golcü Burak Yılmaz'a eski başkanı Sadri Şener prim verecek.

oko_4.jpg


sadri_senere_beraat.jpg

Trabzonspor'un Başkanı, 430 bin euroluk davanın kendileri için önemli olmadığını belirtti. "Çok önemli bir para değil. Zaten Burak rahat olsun; şampiyonluğumuzu geri alınca onun da primini vereceğiz!" dedi.
BURAK'LA UĞRAŞAMAYIZ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, eski futbolcuları Burak Yılmaz'ın açtığı icra davası üzerinden mesajlar verdi. Bugün gazetesinin haberine göre; Şener, "Burak'a mı tenezzül edeceğiz. Onun 400 bin eurosunun bilmem kaç katı bizim gelirimiz var. Onunla uğraşmayız" dedi.
ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDELİM BURAK'A DA PRİM VERECEĞİZ

2010-11 sezonunun şampiyonunun kendileri olduğunu ve UEFA'ya yapılan itirazdan umutlu olduklarını belirten Şener şöyle devam etti: "Ama iyi oldu; yapılanlar kendisinin karakterini ortaya koydu. Şampiyonluğumuz da ilan edildiğinde Burak'a şampiyonluk primi de vereceğiz!" Bordo-Mavili kulübün başkanı Şener, şampiyonluk beklentilerinin sürdüğünü ve yurtdışındaki hukuk yollarını aramak zorunda olduğunu söyledi. Aksi halde taraftarlarının kendisine hesap soracağını belirten Şener "Ben Trabzonspor'un başkanıyım. Hakkını sonuna korumak durumundayım.
İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ'NE GİDİLECEK

UEFA ve CAS müracatının yanı sıra İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilecek. Ayrıca o sezonki ligin tescilinin iptalini istedik. Bu başvuruyu Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptık. 26-4 maddesine göre lig tescil edilmiş olsa bile eğer sonradan şike ve teşvik gibi olaylar çıkarsa, o tescil iptal edilebiliyor" diyerek sözlerini bitirdi.
BURAK DA ŞENER'İ DOĞRULAMIŞTI

Milli futbolcu buradaki konuşmasında "Trabzonspor'da bir şampiyonluk yaşadık. Güzel günlerim geçti" ifadesini kullanmıştı. Yani Burak da eski kulüp başkanı Sadri Şener gibi 2010-11 sezonunun şampiyonunu Fenerbahçe olarak değil Trabzonspor olarak görüyor.

Kaynak:http://kralspor.ensonhaber.com/sadri-sener-burak-yilmaza-prim-verecek-2012-08-17.html

Sadri Şener TFF'ye 'yokum' dedi!
050820121028381912964_2.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği iftar yemeğine Trabzonspor'dan hiçbir yönetici katılmadı.

TFF'nin son yıllarda Türk futbolunda yükselen tansiyonuyeni sezon öncesinde dindirmek için verdiği iftar yemeğine Trabzonspor Kulübü temsilci göndermedi.

Birlik onursal başkanı İlhan Cavcav tarafından toplantıya telefonla davet edilen Şener, "İlhan abi, 2011 yılı şampiyonluk kupasını bizim almamız gerekiyor.. Bunu biz soylemiyoruz, mahkeme söylüyor.. Ama buna rağmen F.Bahçe sizden temiz kağıdı istiyor.. Siz de bu isteğe hayır demiyorsunuz.. Ayıptır, günahtır.. Eğer birlik olarak TFF'ye "Trabzon'a kupasını verin" başvurusu yapmazsanız ''biz bu birlikte yokuz" restini çekti.. Şener bundan sonraki toplantılara da katılmayacağını açıkladı..

Şike soruşturması sonrasında TFF ile arası açılan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı Sadri Şener, Kulüpler Birliği'nde 2010-2011 sezonu için mahkemenin kendilerini şampiyon ilan ettiğini, Kulüpler Birliği'nin de bu konuda açıklaması yapması gerektiğini söyledi.

Şener, aksi durumda Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayacağını açıkladı. Sadri Şener, TFF'nin Yargının verdiği kararı görmezden gelmeye çalıştığını ifade ederken, Trabzonspor'un haklılığını ve hak arama çabasını kimsenin engelleyemeyeceğinin altını çizdi.

Şener'in bu çıkışına iftar yemeği öncesinde Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav tepki gösterdi. Cavcav, Kulüpler Birliği olarak Sadri Şener'i kınadıklarını söyledi.
Kaynak:
http://w3haber.rotahaber.com/sadri-sener-tffye-yokum-dedi/297091
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Trabzonspor'da flaş gelişme

Trabzonspor'da Emerson kadro dışı bırakılırken, Yasin ve Janko'nun da takımdan ayrı olarak çalışmasına karar verildi.

emerson_ts_forma_poz030912.jpg


Trabzonspor'da Emerson kadro dışı bırakılırken, Yasin ve Janko'nun takımdan ayrı olarak çalışmalarına karar verildi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, dün gece geç saatlerde Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener'le yaptığı toplantının ardından takımda günlerdir beklenen operasyonu başlattı. Brezilyalı sol kanat oyuncusu Emerson'u süresiz kadro dışı bırakan Kafkas, Yasin ve Janko'nun da takımdan ayrı olarak çalışmalarına karar verdi.

JANKO KAFA OLARAK BİTMİŞ

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun Başkan Sadri Şener'in de katımılıyla bugün yaptığı toplantıda Tolunay Kafkas'ın bu kararları onaylandı. Janko'nun Trabzonspor'u kafasından tamamen silmesi ve verimli çalışmamasının bu kararın alınmasında önemli rol oynadığı öğrenildi. Janko'nun menajerinin de Avusturyalı golcünün sezon sonunda takımdan ayrılmasında kolaylık sağlanması için kulübe faks gönderdiği iddia edildi.

EMERSON İSTANBUL'A GİTMEYİ REDDETTİ

Kadro dışı bırakılan Brezilyalı sol bek Emerson'un ise Kasımpaşa maçı için İstanbul'a gitmeyi reddettiği öğrenildi. Marek Cech'in Antalyaspor'la hafta içinde yapılan kupa maçında sakatlanmasının ardından Tolunay Kafkas Emerson'u Kasımpaşa kadrosuna almaya karar verdi. Ancak Brezilyalı oyuncunun bu isteğe, "Cech yok diye beni alıyorsunuz ve o iyileştikten sonra yine bir kenara atılacağım. Bu nedenle gelmek istemiyorum" yanıtını verdiği iddia edildi. Bu gelişme üzerine Tolunay Kafkas, disiplinsiz tavrı nedeniyle Emerson'u kadro dışı bırakmaya karar verdi.

YASİN'İN OLAY SÖZLERİ

Sezon başında büyük umutlarla alınan ve ilk yarıda takımın değişmez elemanlarından olan Yasin'in başını ise formsuzluğunun yanı sıra Kasımpaşa maçı sonrası söylediği iddia edilen sözler yaktı. Genç oyuncunun, Kasımpaşa yenilgisinin ardından yakın çevresine, "Beni oynatmadıkları için ilahi adalet tecelli etti" dediği ileri sürüldü. Formsuzluğunun ve isteksizliğinin yanı sıra bu sözlerin de Tolunay Kafkas'ın kulağına gitmesi Yasin'in de operasyona dahil edilmesine neden oldu.

Tolunay Kafkas'ın Yasin ve Janko'nun takımdan ayrı çalışmasına karar verdiği ancak bu iki oyuncuyu form durumlarında ilerleme olması halinde tekrar takıma katabileceği öğrenildi. Kafkas'ın Emerson'un biletini ise kesinlikle kestiği belirtildi.

Bu arada Tolunay Kafkas'ın ilerleyen günlerde yeni bir operasyon yapabileceği vurgulandı.

http://sporaktif.dha.com.tr/trabzon...-ve-janko-takimdan-ayri-calisiyor_437398.html




 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Şansal Büyüka: Tam net bir bilgi alamadık ve netleştirmeye çalışıyoruz ama Sadri Şener 'Bırakıyorum' açıklaması yapmış. (Lig TV)
 

by efsane

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
14,680
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
[MENTION=105823]bt38[/MENTION]
 

hayalli

Asistan
Katılım
20 Ocak 2012
Mesajlar
294
Reaksiyon puanı
6
Puanları
18
Bende bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak bu gruba katılabilirim :)
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
bildirim.gif
TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 03.06.2013 16:37:02
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda A Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve bağlı teknik ekibinin sözleşmeleri tek taraflı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=287898

bildirim.gif
TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 03.06.2013 16:40:14
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda profesyonel futbol takımı sportif direktörlüğü konusunda Ünal Karaman ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=287904


bildirim.gif
TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 03.06.2013 16:40:55

metin.gif
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda profesyonel futbol takımı teknik direktörlüğü konusunda Mustafa Reşit Akçay ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=287905
 

semih61

Müdavim
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
1,456
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
benide yazım da o bilgilerde güncellense stadyum vs :)
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Kamuoyunun dikkatine

logo5.jpg



UEFA Disiplin Kurulu tarafından açıklanan kararların ardından bu ülkenin tarafsız olması gereken bazı üst düzey yetkililerinin değerlendirmelerini büyük bir ibretle takip etmekteyiz.

Söz konusu açıklamaların adeta Trabzonsporumuz’un gasp edilen haklarının ve yapılan adaletsizliğin destekleyicisi olması hayretlerimizi daha da arttırmaktadır.

Yaşanan bu ortam hem kulübümüze gönül veren milyonlar hem de ahlaklı ve adaletli Türk futbolu paydaşları tarafından sağduyuyla izlense de, zamanı geldiğinde bu çevreleri hesaba katmayanlara verilecek cevabımızın olduğunun bilinmesini isteriz.

Bu gerçekler ışığında; Türk futbolunun son derece kritik bir süreçten geçtiği şu aşamada tüm çevreleri bir kez daha söylemleri ve eylemleri konusunda sorumlu davranmaya davet ediyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu


http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=13905#Icerik
 

tsezer

Asistan
Katılım
20 Şubat 2012
Mesajlar
183
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Kamuoyunun dikkatine

logo5.jpg



UEFA Disiplin Kurulu tarafından açıklanan kararların ardından bu ülkenin tarafsız olması gereken bazı üst düzey yetkililerinin değerlendirmelerini büyük bir ibretle takip etmekteyiz.

Söz konusu açıklamaların adeta Trabzonsporumuz’un gasp edilen haklarının ve yapılan adaletsizliğin destekleyicisi olması hayretlerimizi daha da arttırmaktadır.

Yaşanan bu ortam hem kulübümüze gönül veren milyonlar hem de ahlaklı ve adaletli Türk futbolu paydaşları tarafından sağduyuyla izlense de, zamanı geldiğinde bu çevreleri hesaba katmayanlara verilecek cevabımızın olduğunun bilinmesini isteriz.

Bu gerçekler ışığında; Türk futbolunun son derece kritik bir süreçten geçtiği şu aşamada tüm çevreleri bir kez daha söylemleri ve eylemleri konusunda sorumlu davranmaya davet ediyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=13905#Icerik

Devlet BAHÇELİ' nin böyle bir konuşma yapması hiç hoş olmadı. Gereken cevabı almış.
 

Artvincenter

Müdavim
Katılım
11 Nisan 2013
Mesajlar
2,765
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
trabzonspor_wallpaper_by_mesutruthless-d6c292q.jpg



TRABZONSPOR"lu arkadaşlar abiler hem kapak resmı yapabilirsiniz hem masaüstü
resmi kalitei olarak indirmek için TIKLAYIN
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Trabzon Lucas Barrios'u aldı galiba

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu: Türkiye'ye geldiği zaman ülkeyi ayağa kaldıracak bir santrafor geliyor.

Sebahattin Çakıroğlu, 'ülkeyi ayağa kaldıracak' sözleriyle nitelediği bu santraforun Latin kökenli olduğunu da söyledi.
 

rixeli

Öğrenci
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
İlk maç deplasmanda Beşiktaş ile ondan sonra kendi evimizde Çaykur Rizespor ile oynayacağız.

ilk maçı alırsak çok iyi moral olur hem futbolcular hem taraftar hemde yönetim adına.

diğer derbilerimiz

1. hafta Beşiktaş-Trabzonspor

7. hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

15.hafta Trabzonspor-Bursaspor

16. hafta Galatasaray-Trabzonspor

http://www.nabiz61.com/haber/trabzonspor-lig-fiksturu-1823.html
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Onur Kıvrak Üç Hafta Yok

Kulüp Doktorumuz Hakan Bozdoğan, Legia maçında sakatlanan Kaptanımız Onur Kıvrak’ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Bozdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Onur’a çekilen MR sonucunda sağ arka uyluk adalesinde kas zorlanması tespit edildi. Tedavisine başlandı ancak kalecimiz Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. Yaklaşık olarak 3 hafta sahalardan uzak kalacak.”

www.trabzonspor.org.tr
 
Üst