Spotflux Yükleme Hatası

Bu konuyu okuyanlar

dejavu_879

Öğrenci
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar.

Ben iş yerimde engellenen sitelere girmek için Spotflux programını kurdum. Program başarılı çalıştı. Bütün sitelere girebildim. Daha sonra bilgi işlem görmesin diye programı kaldırıp değişik bir yere kurmak istedim. Fakat yükleme başlarken şu hatayı veriyor. There is a problem with this windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.Ne yaptıysam düzeltemedim.

Program Setupuna tıkladığım zaman modfy, repair ve remove bölümlerini gösteren ekran geliyor. Ama ben hangisine tıkladıysam yukarıdaki hatayı alıyorum.

Lütfen bir yardım edin..
 

eSa

Dekan
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
9,782
Reaksiyon puanı
352
Puanları
83
Bilgi işleminiz siteleri engellemiş ama, program kurmanıza izin vermiş :)

Domain altyapısı yok herhalde. Başka bir uninstal programı ile kaldırmayı dene, kalıntılar kalmış olabilir. Sonra tekrar kur.
 

dejavu_879

Öğrenci
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Aslında tamamen kısıtlı kullanıcı. Yani bilgisayarıma giremiyorum. Sağ mause yapamıyorum. Denetim masasına giremiyorum. Usb portlar çalışmıyor. Ama bir şekilde halletmiştim.

Program ekle kaldırda yok. Ben silerken direk dosyayı sildim programı kaldırmadan . Kısıtlı kullanıcı olduğu için. Ama daha sonra uninstal programını yükledim fakat orda bir ara seyrek olarak gözüküyodu . Daha sonra Regeditten bütün kalıntılarını sildim seyrek gözükmüyordu. Ya üzüldüğüm iş fortiguardı bu programla geçmiştim. Denediğim bütün programlar işe yaramadı. Keşke kaldırmasaydım. Ama işte bilgi işleme yakalanmak istemedim.
 

dejavu_879

Öğrenci
Katılım
26 Temmuz 2012
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Acaba java ile ilgili bir sorun olabilirmi. Önceki yükleme esnasında java çalışır durumdaydı. Ama şimdi kurmakistedğimde javayı çalıştıramadım. Başka pc de kurmak istedğimde program otomatik olarak javayı kurmamı istiyordu.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bn spotflux açamadım ve bu sitede araştırma yaparken geldi bence net aktif iken geliordur 20 dkdır yapamıordum fkat
nette 5 dk gezdşm ve gezerken geldi nasıl geldi dersenizde enable demim tekrar disable olunca bidaha enableye tıkladım ve bu böyle 12 kere devam etti ve web browserimi açtim nette surf yaparken aktif oldu spotflux
 
Üst