Facebookta silinmiş mesajları nasıl geri alabilirim..

Bu konuyu okuyanlar

dr.wehbee

Öğrenci
Katılım
20 Ekim 2008
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
arkadaşlar facebookta geçmişte göndermişş olupta silmiş olduğum mesajlarımı geri yüklemek istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim.. yardımcı olabbilecek arkadaşların cevaplarını acil bekliyorum...
 

Rom.

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
63
Alınabiliyomuymuş ta ?
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Öyle bişey yok sanırsam..:)
 

yusher

Müdavim
Katılım
30 Haziran 2008
Mesajlar
1,146
Reaksiyon puanı
12
Puanları
38
facebook adminlerine msj atarsan belki olabilir. çünkü neredeyse hiçbir bilgiyi fiziksel olarak silmiyorlar :D
 

EropaKING

Müdavim
Katılım
29 Temmuz 2009
Mesajlar
1,652
Reaksiyon puanı
17
Puanları
0
"Ok, you cannot take back anything you have EVER sent, you can delete it on your end of the server, but that message is now property of them once sent.

Even if you delete your copy that is in the "sent" area, they will still have it, unless you have server admin, (which I highly doubt) then they can read it, and reply, and you will get it back in your inbox"


Burada denilenlere göre; yaptığınız hiçbir hareketi geri alamıyorsunuz. KEndi tarafınızdaki bir mesajı silseniz bile mesaj gönderildikten sonra artık hem facebook un hem de alıcının malı oluyor :p

Tabii bu durumda sildiğiniz veya yolladığınız herhangi bir posta ile, bir sunucu yönetici değilseniz herhangi bir oynama yapma şansınız da yok. Göndermiş olduğunuz postayı alıcı okuyabilir ve cevap yazabilir. Cevap yazıldığında eski mesajınızı silmiş olsanız bile size geri dönebilir. Nasıl mı işte böyle:



2595986277_7b0fcdaeda.jpg


you can’t really recover them unless you saved the thread ID from the URL. But if you still have that conversation in your browser’s history, you can easily get that and just add “&show_del=1″ to the end of your URL, or even just open the old thread page and click the link like from my screenshot above.

Mesajlaştığınız konunun ID sini biliyorsanız. ID yi kaydetmemişseniz hiç bir şekilde eski mesajlarınıza ulaşamazsınız... Ayrıca eğer ki tarayıcı geçmişinizde hala eski mesajlarınız duruyorsa URL nin sonuna “&f=0&show_del=1″ eklediğinizde veya mesajların üstünde "Bu mesajı sildiniz. SILINMIS MESAJLARI GÖSTER" linkine tıklarsanız silmiş olduğunuz mesajları görebilirsiniz..

Bir de örnek vererek açıklayayım..Mesaj konusunun adresi bu olsun:

http://www.facebook.com/home.php#/inbox/readmessages&page=1&tid=1056581655512

Gördüğünüz gibi THREAD ID adres üzerinde kırmızı ile gösterdim. ANLATILANLAR DOĞRUYSA..Bu numarayı ve
&f=0&show_del=1 i

"http://www.facebook.com/home.php#/inbox/readmessages.php?t=1056581655512&f=0&show_del=1"

gibi adresinin sonuna eklediğim de silinmiş mesajlarımı görebiliyor olmam gerekir.. Bende ki mesajlar silinmiş herhangi bir öğe yok. Sildiklerimin de THREAD ID lerini hatırlamadığım için deneyemedim. Deneyenler olursa çalışıp çalışmadığını söylerse sevinirim. Çünkü çalıştığından pek emin değilim.

Bunun dışında yapılabilecek pek bir şey yok zannedersem.
Umarım yardımcı olmuştur...

Kolay gelsin.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Facebookta yanlışlıkla fotoqrafımı sildim geri alınırmı alınamazmı ? Nasıl ?
 

mcandan

Asistan
Katılım
5 Haziran 2012
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arşivlenmişleri geri alabilirsin, ama arşivdende sildiysen geri gelmez. Giden gitmiştir :D
 

mcandan

Asistan
Katılım
5 Haziran 2012
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hay arkadas benide tongaya düşürdüler :D modların ilgilenmesi lazım, bu kayıtsızlarla, yorum yaptıkları konunun tarihine göre onaylasalar çok iyi olacak :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tamam ama arşivler derken nasıl giricem oraya veya nerden giricem o fotoqrafı bulmam gerekiyo :S :D Facede prfl ftoqrafmdı.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:Var.Facebook Hesap Özetinizi indirerek Önceki tarihlerde neler konuşuldugunu neler yaptıgınızı,Hepsini öğrenebilirsiniz.

Facebook'ta ''Hesap Ayarları''na giriniz.Açılan Sayfanın Alt Kısmında Küçük bir yazı ile ''Facebook verilerinin kopyasını indir''Yazısına tıklayın.Facebook sizin için önceki verilerin kopyasını hazılayacaktır.Verilerin Hazırlanması biraz zaman alıyor.Hesabınızın Kopyası hazır oldugunda Sıze e-mail ile bildiri yapıyor facebook.Hesap özetinizi indirmek içinde yine ''Hesap Ayarları''na giriyorsunuz.Ve Hesabınızın Kopyasını Indırıyorsunuz:rolleyes:
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(ya ben bunu deniyorum amaa saatlerdir bir gelişme yok inmedi kaç saat sürüyor bu deneyen var mı bilgilendrrsenz çk svncem.
 
Üst