Bu konuyu okuyanlar

layd261

Öğrenci
Katılım
15 Ocak 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Leon - the professlional 1994 tavsiye ederim çok güzel bir yapıt :)
 

kowalskii

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2010
Mesajlar
3,056
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
The Mechanic - 2011

Evde can sıkıntısı ile başladığım film serüveni sayesinde seyrettiğim, aslında da seyretmek istediğim bir filmdi. Baş rol oyuncusunu (Jason Statham)sevdiğim için merak ediyordum. Aksiyon olarak göz dolduran bir yapım. Seyretmenizi öneririm. Filme 10 üzerinden 7,5 verdim...

0472399.jpg


KONU : Mekanik, uluslararası boyuttaki bir yeraltı öğütlemesinin, muhbirler ve olası düşmanlarını yok eden suikastçılarına verilen isimdir. Arthur Bishop eli çabuk ve temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasında ki bir numaralı ara bulucu olan "menajeri" Koca Harry'i dahi yoketmekten çekinmez.

Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, müebbet yalnız olmanın üzerine getirdiği psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry'nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.

Killer Elite - 2011

Merak ettim, "aga bu nedir" dedim :) Aksiyon olarak iyi bir filmdi. Sevdim ve herkese tavsiye ederim. Filme 10 üzerinden 7,5 verdim...

1448755.jpg


KONU : Gizli Servisin çok özel eğitimli ajanı kendisini yetiştiren danışmanı zor duruma düşünce emekli olduğu bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat kadim dostunu kurtarmak için girişeceği aksiyonda karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır.

Hugo - 2011

Sinemada farklı bir filmden önce tanıtımını gördüm, merak ettim. Özellikle İngiliz aksanı filmi izleme nedenim. Zaman geçirmek ve sakince film izlemek için güzel bir seçim. Filme 10 üzerinden 7 verdim.

0970179.jpg


KONU : Brian Selznick’in "The Invention of Hugo Cabret" adlı çocuk romanından uyarlanmış olan film, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye çalışmasıyla yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor. 3D bir macera filmi olan Hugo Cabret, Martin Scorsese'nin ilk 3D denemesi.

2007'de yayınlanmış olan tarihi-kurgusal kitabın ise yarısı fotoğraflardan oluşuyor. Görsellerin kelimelerden daha fazla şey anlattığı bu ilginç kitap, 2008 Caldecott Madalyasına layık görüldü. Kitabın ilk ilham kaynağı, Georges Méliés filmleri ve yönetmenin mekanik figür koleksiyonları imiş.

The Adventures of Tintin - 2011

Uzun zamandır ekranlarda görmediğim güzel bir çizgi filmin, güzel bir animasyon film uyarlaması. Ayrıca belirtmeliyim ki animasyonda cidden mükemmel bir noktaya gelmişler. Ten Ten kültüründen hoşlanıyorsanız, bu film çok hoşunuza gidecek. Filme 10 üzerinden 7,5 verdim...

0983193.jpg


KONU : Günümüzün en yenilikçi öykü anlatıcılarından ikisi, Oscar® ödüllü yönetmen Steven Spielberg ve Oscar ödüllü yapımcı Peter Jackson, 3D teknolojisinden sonuna kadar yararlanan bir sinema olayına dünyanın dört bir yanında geçen ve saklı gizemler, tehlikeli suçlular, kadim sırlarla dolu, destansı bir maceraya- imza atarak aksiyon, mizah ve baş döndürücü öykü anlatımından oluşan, insanları kuşaklar boyunca heyecanlandırmış klasik serüvenlere görkemli bir şekilde yeniden hayat veren bir film ortaya çıkarıyor.

The Adventures of Tintin, The Secret of the Unicorn/Tenten'in Maceraları. Herge'in yarattığı, uluslararası beğeni kazanmış ve unutulmaz karakterleri temel alan filmin öyküsü, doyumsuz bir meraka sahip genç muhabir Tenten (Jamie Bell) ile sadık köpeği Milu'nun, bomba gibi bir sırra ev sahipliği yapan bir maket gemi bulmasıyla başlar. Asırlık bir gizemin içine çekilen Tenten, Ivan Ivanoviç Sakharine'in (Daniel Craig) hedefi olur. Bu şeytani kötü adam, Tenten'in Kızıl Rackham adlı aşağılık korsana ait paha biçilmez hazineyi çaldığına inanmaktadır. Ancak köpeği Milu'nun, nemrut ve geçimsiz Kaptan Haddock'un (Andy Serkis) ve Dupond ve Dupont adlı sarsak dedektiflerin (Simon Pegg ve Nick Frost) yardımıyla, Tenten dünyayı dolaşarak nefes kesen bir kovalamaca sonunda düşmanlarını atlatıp, Tekboynuz'un son istirahatgâhını bulacaktır. Bu gemi enkazı, belki de muazzam bir servet... ve kadim bir lanet barındırmaktadır. Fırtınalı denizlerden Kuzey Afrika çöllerinin kumlarına, her durak Tenten'i ve arkadaşlarını gitgide artan bir heyecan ve tehlike dalgasıyla karşı karşıya bırakarak, herşeyi riske attığınızda, yapabileceklerinizin sınırının olmadığını kanıtlar.

ATM - 2012

Tarzı daha çok Buried filmi gibi olmuş. Buried filmini herkese şiddetle tavsiye ederim. O film benden 10 üzerinden 9 almıştı. Bu film biraz dana farklı ama mantığı aynı. Filmin sonunda gösterdiği ekstra görüntüler beni cidden düşündürdü. Güvenlik sisteminin her zaman açığı vardır gibisinden.. Ancak filme bazen konuyu devam ettirebilmek için yaptıkları müdahaleler beni rahatsız etti ve filmin kalitesini ciddi düşürmüş. Filme, tarzının hatırı için 10 üzerinden 5 verdim...

1603257.jpg


KONU : Üç iş arkadaşı, bir partiden çıkıp eve giderken ATM de para çekmek için dururlar. Kapalı bir odacık olan ATM den çıkmak istediklerinde birinin onları seyrettiğini görürler. Belirli bir noktadan sonra anlayacaklardır, hayatları için savaştıklarını...

The Green Hornet - 2011

Komedi için güzel bir seçim. Tavsiye ederim, ancak komedi filmi olmadığını uyarmak isterim. Daha çok komik ögeler bulunan aksiyon tarzından film. 10 üzerinden 6 verdim.

0990407.jpg


KONU : Şehrin en büyük gazetesinin tek varisi olan Britt Reid, playboy hayatı süren, şımarık bir zengin çocuğu profili sergilemektedir. Günün birinde babası aniden ve gizemli bir şekilde ölür. Babasının tüm gücü artık Britt Reid'a aittir.

Britt, şirket çalışanlarından Kato ile birlikte gücünü daha iyi işler yapmak için birleştirir. Gündüzleri bir gazete patronu olan Britt, Green Hornet olarak bilinen maskeli bir süperkahramana dönüşerek suça savaş açacaktır.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 - 2011

Serinin devam filmi, öncekilerine göre daha güzel olmuş. Ama bir yere kadar :)

1324999.jpg


KONU : Bir vampiri sevdiğinizde, seçim hakkınız kalmaz. Bunun sevdiğiniz kişiyi inciteceğini bile bile nasıl kaçar, nasıl savaşırdınız? Sevdiğinize verebileceğiniz tek şey hayatınızsa, nasıl vermemezlik ederdiniz? Ya onu gerçekten seviyorsanız?

Vazgeçilmez bir şekilde bir vampire âşık olmak, Bella Swan için, bir fantezi ve kâbusun gerçeğe karışmasıdır. Edward Cullen'a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurt adam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile öbür tarafa çekilmiş bir halde, nihai dönüm noktasına ulaşmak için kayıplar ve mücadele dolu çalkantılı bir yıl geçirmiştir. Artık kaçınılmaz bir seçimle karşı karşıyadır; ya ölümsüzlerin karanlık ama çekici dünyasına katılacak, ya da iki kabilenin arasında insan olarak hayatına devam edecektir.


Bella artık kararını vermiştir ve kendisini muhtemelen yıkıcı ve anlaşılmaz sonuçları olacak benzeri görülmemiş bir olaylar zincirinin içinde bulur. Önce Alacakaranlık'ta yıpranmış olduğunu, ardından Yeniay ve Tutulma'da da dağılıp koptuğunu gördüğümüz ipler, artık tamamen düzeltilip bir araya gelecek gibi görünüyor. Peki ya bu sonsuza kadar gerçekleşmezse?

Puss in Boots - 2011

Çok eğlenceli animasyon filmdi.. Çok eğlendim seyrederken herkese tavsiye ederim... 10 üzerinden 8 verdim :)

0448694.jpg


KONU : Filmin kahramanı olan Çizmeli Kedi, ihanete uğradığı için Kaçak olarak aranıyordu. Bir gün uğradığı bir barda ona sihirli fasulyeleri çalabileceği kanun kaçağı Jack'ten söz edildi. Bunun üzerinde Kahramanımız, yola koyulur. Tam fasulyeleri çalacağı sırada, Yumuşak Pati Kitty denen bayan kahramanımız, Çizmeli kediyi engelleyip, ihanetçi arkadaşı Humpty Dumpty ile buluşmaya çeker. Sonra ise yaşanacak maceralar yine ihanete bağlı olacaktır ve sonu süprizlerle bitecektir. Kahramanımız ya Humpty'e inanacaktır yada yoluna devam edecektir.
 

constantin34

Asistan
Katılım
8 Kasım 2011
Mesajlar
191
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Vay-Arkada%C5%9F-Film-M%C3%BCzikleri.bmp


Bu film 2010 da çıkmış olmasına rağmen halen dvd si çıkmadı. internette halen kanal d de yayınlanan sansürlü hali dolaşıyor orjinal halini sabırsızlıkla bekliyorum. ama bu şekilde bile izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
 

megadosya

Öğrenci
Katılım
28 Kasım 2010
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Ölüm defteri 1-2-3

daha sonra 1408 numaralı oda bu filmleri izlemeyen mutlaka izlesin hayatta pisman olmaz
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Sağlam filmdir izlemeyen var ise "The Rock"

scaled.php
 

T800

Müdavim
Katılım
13 Mart 2012
Mesajlar
2,300
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
images



''İşkence'' güzel film tavsiye ederim..:thumbup1:
 

ReDo

Müdavim
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Yenilmez 3 - Undisputed 3


[video=youtube;SbI_04n3lLU]http://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU&feature=related[/video]
 

madmex

Müdavim
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
2,606
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Bu filmi 1 ay önce indirdim kıyamadım izlemeye, Yenilmez 2 deki 2. rolde yenilen adamın oyunculuğunu çok beğenmiştim. Bikaç filmine falan baktım , Gamer filminde de oynuyor ilk sahnelerinde ölüyor ama güzel dövüş sahneleri var yakışıyor adama
 

kowalskii

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2010
Mesajlar
3,056
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance
İlk filminin yanında korkunç kötü... Hatta seyretmeyin boşa zaman kaybı. Hiç o güzelim hayalet sürücü ruhu kalmamış.

Blitz
Boş zamanlarınızda seyredeceğiniz tarzdan. Yoksa zaman ayırıp da seyredilmez. Baş rol oyuncusunun hatırına seyrettim.

Sunshine
Uzay ile alakalı olduğu için ilgimi çekti, görsel efektler gerçekten güzel, uzay ve güneş gerçekten güzel yapılmış, konusu da belirli oranda izlenebilir şekilde ilgi çekiyo. Sadece biraz daha kurgu gerekirmiş, ama tavsiye ederim.

Priest
Seyretmeyin

Defiace
Güzel film, tarihteki gerçekleri yansıtıyo. alman ve yahudiler arasındaki o savaş hakkında bir şeyler izlemek istiyorsanız güzel bir seçenek.

Awake (2007)
Sanki daha önce seyretmiştim gibi. Baş rol oyuncusu Jessica alba ve şu star wars filmindeki anakin olmasa sıkıcı olurmuş gerçekten. Boş zamanınızda izleyin

Matrix 1 2 3
Seriyi seyrettim, ve ciddi bir düşündürücü etkisi var. Kendini sorguluyorsun. Bu seri için yorum yapmama gerek yok tamamiyle tarz ve zevk meselesi

Chaos
Güzel ancak ne bileyim sonunu tahmin ettim. Dolayısı ile filmin bende bi etkisi olmadı. Boş zamanınızda seyredın

Grey
Seyredin güzel bir kurgusu var. Seyrederken soğuk iliklerinize işliyo :D

* Bu seferki detaysız oldu ama bilgilendirici olmuştur umarım :)
 

GaMeRR119

Müdavim
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
1,580
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hayalet Sürücü 2...Ya İnternete Düşmüş Ancak Düzgün Çekimli Türkçe Dublajlı Bulamadım...Alt Yazılı Değil Orjinal Birebir Türkçe Dublaj...
 

nevuser

Müdavim
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
ReDo Hocam beğendiğin Film varmı dövüş felan heyecan verici bir film :p :D
 

ReDo

Müdavim
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Bir film vardı ya,çok güzel bir filmdi.Adını hatırlamıyorum ama film çok iyiydi,bu filmin adını bilen var mı :p


Tavsiye ederim,

Yenilmez Undisputed 1-2-3

Warrior 2011

Oceans Trilogy 2001 - 2007

The Viral Factor 2012
 

nevuser

Müdavim
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Warrior 2011 İzlicem birazdan öneri için teşekkür imdb den iyi bir puan almış 8.2 :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Warrior On numara bir filmdi valla 10/10 :D
 

rheumon

Asistan
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
407
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
(daha önce önerildi ise affola)
ortaçağ kilise entrikalarını sevenler için bir klasik
"the name of the rose - gülün adı"
51749Y840PL._SL500_AA300_.jpg
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Beyler bana The Devil Inside filminin adresleri lazım var mı indiren? :D
 

cristogi

Asistan
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
159
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Gülün adı filmini izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim, gerçeklerden uyarlama alduğu söyleniyor.
 

Son mesajlar

Üst