Siyasi parti üyeliğiniz var mı sorgulatın

Bu konuyu okuyanlar

7/24

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
3,816
Reaksiyon puanı
51
Puanları
48
Evet arkadaşlar aşağıda vereceğim numara yargıtay siyasi partiler bölümünün numarasıdır, haberiniz olmadan herhangi bir partiye üyeliğiniz var ise tc numaranızı vererek ekrandan sorgulatılıyor. Ben aradım herhangi bir üyelik olmadığı söylendi ve içim rahatladı.


‎0312 416 25 69 - Yargıtay Siyasi Partiler Bölümü


Başka bir arkadaşımı arattım onun üyeliği vardı deneme amaçlı aradık hemen şu ilçede şu partide üyeliğiniz vardır denildi :)


Ben gibi haberim olmadan acaba bir siyasi partiye üyeliğim yapıldı mı diye içinize kurt düştüyse arayabilirsiniz.

Misalen fakülte mezunu polis memuru olabilmek için herhangi bir siyasi partiye üye olmamak lazım, eğer ki üyelik varsa sınavlarda direkt eleniyorsunuz.
 

patenaj

Öğrenci
Katılım
4 Ağustos 2011
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
eğer varsa buradan iptal ettirebiliyormuyuz acaba
 

7/24

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
3,816
Reaksiyon puanı
51
Puanları
48
Hayır notere gidip 80 lira para vererek partiden istifa kağıdı alınıp telefon numarası verilen yerden adresi alınarak aps ile yolluyorsunuz onlar iptal ediyorlar ya da yine noterden aldığınız kağıtla partinin genel müdürlüğüne giderek iptalinizi gerçekleştiriyorsunuz. Verilen numaradan yine de gerekli bilgileri alabilirsiniz ben bu şekilde biliyorum.
 

gurkansnr

Öğrenci
Katılım
25 Ekim 2010
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
aslında çok yararlı paylaşım. pek çok şey dönüyor biz fark etmeden. teşekkür ederim, sorguladım çıkmadı herhangi bir üyelik :)
 
Üst