PDF Dosyalarınız Kitap Olsun - Issuu

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Facebook, MySpace, Blogger veya istediğiniz bir başka web sayfasına hoş temalarla PDF dosyaları eklemek istiyorsanız, Issuu'ya göz atmanızda fayda var.

Paylaşmak istediğiniz PDF dosyalarının uzayıp giden metin biçiminden rahatsız mı oluyorsunuz? Issuu'yu deneyin. PDF'lerinizi web sayfalarına eklemenizi sağlayan Issuu, ayrıca dilediğiniz temayı ve boyutu kullanmanıza da olanak tanıyor.

Online Yayıncılık

İngilizce'de "Issue" ile aynı şekilde telaffuz edilen Issuu, düzenli olarak yayınlanan dergi benzeri yayınları ifade ediyor. Issuu'ya ücretsiz üye olarak, tek adımda PDF dosyalarınızı yüklemeye başlayabilir, üstelik işlem sınırlaması olmaksızın, bir PDF'in yüklenmesi bitmeden diğerini de işleme sokabilirsiniz. Sonuçta elde edeceğiniz, kayan sayfalara sahip, okunmaya daha yatkın bir online kitap.

Kitabınızı oluşturduktan sonra istediğiniz siteye eklemek için tek yapmanız gereken; istediğiniz arka plan temasını ve rengini seçerek piksel cinsinden büyüklüğünü ayarlayıp verilen HTML kodunu kullanmak.

Yazan: Erhan Kahraman
Bilgi İçin: Issuu
SDN - http://shiftdelete.net
 

PcMaSTeR

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Banada bu İşi Ücretsiz yapacak bir Program lazım, Yani Pdf'leri veya başka formatı Tek tıklama ile açan ve tek parça halinde .Exe veya başka sıkıştırma Türü ile sıkıştıran E-kitap oluşturucu?
 

Son mesajlar

Üst